петак, 25. јануар 2013.

Vitolize Men's ( # 374 )


 Vitolize for Men - Suplement za vitalnost muškarca

   
Zdravlje prostate kad tad postaje važan problem muškarca iako tačna dob kada se to dešava može da varira. Vit♂lize Mens je snažan suplement za vitalnost muškarca, ali od sad takođe sadrži i više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika, hranljivih sastojaka i više moćnih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem, Vit♂lize Mens prestavlja prirodno rešenje za podršku zdravlju prostate. Ova jedinstvena formula, obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanasa koji pomažu da se održi normalan protok urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i obezbeđuju optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mešavina

Vit♂lize Mens je sastavljen od autentične zaštićene biljne mešavine koja obuhvata saw palmetto, pygeum i seme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka
 

Vit♂lize Mens takođe sadrži mešavinuhranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškarca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.
Kvarcetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi obezbedili potpunu podršku prostati. Takođe obezbeđuje polifenole, ekvivalentne konzumiranju celog ploda nara.


Nov i poboljšan

Osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize, dodati su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji sa kvercetinom. Vitamini C, D i B6 su neophodni za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

  • Prirodno rešenje za održavanje zdravlja prostate
  • Pomaže u održavanju normalnog mokrenja (otok prostate)
  • Unapređuje funkciju testisa
  • Stimuliše normalizaciju hormona
  • Podrška zdravlju muškarcać
  • Antioksidans   



Ostali sastojci:Želatin, glicerin, destilovana voda, pčelinji vosak, soja lecitin i ekstrakt rogača.
Način upotrebe: 2 meke kapsule dnevno kao dodatak ishrani

Sadržaj: 60 mekih kapsula 

Vitolize Women's ( # 375 )


Vitolize for Women - Suplement za vitalnost žene

Neprijatnosti usled PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane sa hormonskim promenama i specifičnim potrebama ishrane. Prirodna mešavina voća bogatog antioksidansima, lekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vit♂lize Women's suplementu za vitalnost žena, specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

Autentična biljna mešavina


Vit♂lize Women's obuhvata autentičnu mešavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, Hristovo cveće, Šisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu opšteg zdravlja.
Ove biljke se zatim kombinuju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod dejstvom želudačne kiseline i na taj način isporučuju hranljive sastojke u donji deo gastrointestinalnog trakta, gde se apsorbuje pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka


Vit♂lize Women's takođe obuhvata mešavinu hranljivih sastojaka koji su specijalno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.
Magnezijum, Vitamin C i Vitamini B grupe neophodni su proizvodnju hormona, ali ovi neohodni hranljivi sastojci, često su deficitarni zbog stresa i lekova koji se često koriste, uključujući i kontraceptivne pilule i hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom Gvožđa i Kalcijuma, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju. Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da obezbeđuju potpunu podršku.
U proizvodu se još nalaze: Folna kiselina, Vitamini E i D.

  • Stimuliše normalizaciju hormona
  • Pomaže u smanjivanju neprijatnosti vezanih za PMS i menopauzu
  • Učestvuje u smanjivanju problema sa sistemom za mokrenje (inkontinencija)
  • Neutrališe loše posledice hormonalne terapije
  • Utiče na zdravlje srca i krvnih sudova, kao i kostiju
  • Podrška za zdravlje svake žene
  • Antioksidans

Prirodna mešavina voća bogatog antioksidansima, lekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vit♀lize™ suplementu za vitalnost žena, specijalno je napravljena da zadovolji potrebe žena.

Ostali sastojci: Mikrokristalna seluloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza natrijum, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrat.
Način upotrebe: Uzimati 2 tablete 2 puta dnevne kao dodatak ishrani.

Pakovanje: 120 tableta

петак, 11. јануар 2013.

New Sonya Shampoos ( # 349-352 )

Nova kolekcija Sampona sa visokim procentom ciste Aloje i maticnim mlecom za Hidrataciju i Volumen kose

Od 2012. godine je u našoj ponudi i nova kombinacija sampona i kondicionera za negu kose:

Narandžasta pakovanja su namenjena za VOLUMEN: Sonya Volume Shampoo i Sonya Volume Conditioner

Plava pakovanja su namenjena za HIDRATACIJU: Sonya Hidrate Shampoo i Sonya Hydrate Conditioner

U obe kombinacije, kao osnova, nalazi se visok procenat ALOJE i MATIČNOG MLEČA  i u nju su dodati prirodni antioksidansi i prirodne hranljive materije neophodne za ishranu i kose i kože glave.

Izuzetni su za kosu koja je oštećena ili koja je često izložena farbanju, pucanju, lomljenju, za kosu koja je sklona mršenju i koja se teško rasčešljava, za regulisanje problema suve i masne kose, za ishranu vlasista, postizanje ravnoteze pH kože glave.
Najbolje ih je koristiti u kompletu prena nameni i vasim potrebama.

Koriste se u malim količinama, ali daju maksimalni efekat.

Pakovanje: 355 ml 
 

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse ( # 261 )

Aloe regenerator za kosu koji pored Aloje sadrži i jojobino ulje i kompleks vitamina 

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse - Aloe-Jojoba balzam za kosu

Forever Living je iskoristio sve prednosti najnovije tehnologije u izradi proizvoda za negu kose i kombinovao sa sopstvenom renomiranom tehnologijom prerade Aloje i Jojobe. Stvorili smo pH balansiran, blag i efikasan balzam za negu kose.

Delotvorna kombinacija Aloe Vere i Jojobe osnažuje kosu i tako joj daje osećaj svežine i izgled svilene elegancije.
Zahvaljujući ovim sastojcima dobili smo agens koji jača kosu otklanja elektrostatički naboj koji se stvara u kosi. Drugi agens oblaže dlaku kose i čini je jačom i mekšom, eliminišući rascepljene krajeve i dajuči kosi raskošan i čist izgled.

Zaštitni sloj se zadržava na dlaci(kosi) i bori se s efektima atmosferskog zagađenja i prekomernog feniranja.

Sertifikat Medjunarodnog Naučnog saveta Aloje na svakoj tubi je dodatni dokaz da je ovaj proizvod prvoklasan i da je sadržaj aloje u njemu visok i 100% prirodan, tj. da je proveren i da je dokazano dobar kada je reč o nezi kose.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Posle šanponiranja sa Aloe - Jojoba šamponom, utrljajte Aloe - Jojoba balzam u kosu i ostavite da deluje 2-3 minuta. Proizvod je visoko koncentrovan pa ga koristite štedljivo. Nakon toga isperite kosu i oblikujte je kao i obično.
 
ALOE regenerator za kosu sadrži: kao i svaki proizvod Forevera, visok sadržaj Aloe Vera gela u pakovanju, Jojobino ulje, Dejonizovanau vodu, pšenične proteine, glicerin, Pantenol (Provitamin B5), Limunsku kiselinu, kompleks vitamina, i hranljivih materija.

Pakovanje:  296 ml

Aloe-Jojoba Shampoo ( # 260 )

ALOJIN šampon za kosu sa Alojom i Jojobom, blag i hranljiv šampon koji štiti i neguje i kosu i kožu glave

Aloe-Jojoba Shampoo - Šampon za kosu od Aloje i Jojobe
 
Stabilizovani Aloe Vera Gel blagotvorno deluje ne samo na našu kosu već i na kožu glave.
Svojstva ALOE Vera gela i njegov visok sadržaj u svim pa i u ovom proizvodu čine šampon prirodnom alternativom drugim šamponima za kosu, dok ga u isto vreme njegova blago formula čini podesnim za sve tipove kose.

Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloji direktno deluju na kosu, te na taj način kosu održavaju zdravom a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave i vlasište.
Njegovo enzimsko delovanje uklanja izumrle ćelije, a blagotvorno dejstvo Aloe Vera gela ojačava kosu uz alojine amino kiseline koje se slažu sa aminokiselinama u folikulima i papilama vlasi i opskrbljuje saponinima i prirodnim agensima i daju kosi gustinu.

Jojobino ulje, drugi važan sastojak, izvanredno se razmazuje i koristi se u formulama za negu kose već jako dugo jer popunjava izgublenu vlažnost kako kože tako i kose. Pojačava njenu gustinu dok otklanja očvrsle naslage masnih izlučevina lojnih žlezdi i jača stabljiku vlasi i njene krajeve.

Ovo, naravno, olakšava raščešljavanje duge kose i uklanja statički eletricitet, tako da kosa posle sušenja deluje suvo i raspršeno.

Ovaj šampon je blag proizvod koji je u stanju da opere čak i najmasniju kosu, uklanja perut i umiruju vlasište, nadoknadjuje gubitak vlage iz kose, sprečava i zaustavlja opadanje kose, daje volumen čineći vašu kosu sjajnom i poslušnom.
Pogodan je za sve tipove kose.

Savet:
Pošto je šampon koncentrovan, a nema štetnih efekata potrebno ga je nanositi u manjoj količini pri čemu će efekat pranja biti i dalje kvalitetan, kosu prati na uobičajen način stim što bi bilo poželjno kosu i kožu glave blago masirati nakon nanošenja šampona 3-5 minuta da bi se hranljive materije upile u dalku i umirile kožu glave i nahranile koren. Kosu prati svaki treci dan.
Pakovanje: 296ml 

четвртак, 3. јануар 2013.

Forever Aloe Stailing Gel ( # 194 )

Gel za učvršćivanje kose i oblikovanje frizure, ne sadrži alkohol, hrani i neguje kosu

FOREVER ALOE Stailing Gel - Alojin gel za stilizovanje kose

Ovaj revolucionarni balzam multi-upotrebljiv gel sa Aloe Vera gelom, za stabilizovanje kose jača i popravlja vašu kosu i u isto vreme vam daje slobodu da kreirate frizuru koju ste izabrali. Bilo da stilizujete vašu kosu prstima, suvim vazduhom ili feniranjem, ovaj gel je idealan za svaki tip kose i za svaku vrstu frizure.

Njegova formula je otporna na vlagu, a u svom sastavu tj. sadržaju nema alkohol, bogat je svim materijama koje se nalaze u Aloe vera Gelu, lako se koristi, a kosi daje veću gustinu i volumen.

Ovaj gel za kosu održava vašu kosu čvrstom, zdravom i negovanom tokom celog dana.

SADRŽI: mukopolisaharide, inoleinsku kiselinu, hijauloronsku kiselinu, jojobino ulje, vitamin C i kompleks hranljivih materija koji se nalaze u samoj Aloi.

NE SADRŽI ALKOHOL
Pakovanje: 227 grama

Forever Aloe Pro Set ( # 66 )

Alojin lak za kosu ne sadrži Alkohol koji oštećuje i koren i samu dlaku

FOREVER  ALOE PRO - SET - lak za kosu

Da bi zadovoljio potrebe potrošača, Forever je pripremio Lak za kosu bez alkohola koji sadrži najbolje raspoložive sastojke. Ne samo da štiti kosu, već joj zadržava dugo oblik i frizure.

Mnogi sprejevi, tj. lakovi za kosu koji nam se  svakodnevno nude i stoje u prodavnicama, sadrže Alkohol koji dehidratiše kosu.
Duža upotreba na alkoholu baziranih proizvoda za oblikovanje kose može dovesti do začepljenja folikula i do porasta inhibirajućeg zaštitnog sloja na stablu dlake, što dovodi do toga da se kosa isušuje i gubi boju.
To može takodje iritirati i samo vlasište kose i dovesti do drugih, većih problema sa kosom.

Glavni sastojci:  Alojinog spreja tj. Laka za kosu su dobri za vlasište i kosu, a izmedju ostalog tu su:
Prečišćena voda, koja popunjava gubitak vlažnosti usled preteranog feniranja i delovanja sunčevih zraka, stabilizovani Aloe Vera Gel, koji povećava elastičnost kose što omogućava bolje oblikovanje kose , a Hidrolizovani proteini iz povrća nadoknađuju hranljive sastojke.

Kada se koristi uz Alojin Šampon i balzam za kosu, Alojin Lak za kosu dodatno štiti kosu od cvetanja i drugih oštećenja.
On je odličan kondicioni, završni i dekorativni sprej, tj. LAK. Kada se nanese u nekoliko tankih slojeva (koji se u međuvremenu osuše), daće vašoj kosi čvrstinu i zdrav sjaj.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Držeći bocu na udaljenosti od oko 15 cm, ravnomerno isprskajte. Oblikujte kosu po želji i ostavite da se osuši. U koliko je neophodno, ponovite na isti način.

BEZ ALKOHOLA
Nanosi se i na SUVU i na VLAŽNU kosu
Neguje i kosu i vasište, daje sjaj  i punoću bez lepljenja

SADRŽI:
Aloe Vera Gel, glicerin, hidrolizovani sojin protein, mukopolisaharide, hijaulornsku kiselinu, vitamin C, jojobino ulje, proteine iz povrća

Pakovanje: 178 ml 

среда, 2. јануар 2013.

FOREVER Epiblanc ( # 236 )

Aloe Epiblanc je namenjen za izbeljivanje fleka na koži na prirodan način

FOREVER EPIBLANC - Gel za tamne fleke na lici
 
Mnogi od nas sanjaju da imaju nežnu i čistu kožu. Međutim, naš užurbani tempo života i izloženost raznim elementima iz spoljne sredine pa i nedostatak nekih materija u našem telu, često rezultiraju flekama i ostalim nedostatcima na koži.

Forever EPIBLANC  ekskluzivna formula, je dizajnirana da posvetli ten i izjednači nijanse kože, pomažući pri smanjivanju tamnih mrlja.
Naša 100 % stabilizovana Aloe Vera je odlična baza za prirodne biljne ekstrakte kao što su Arbutin, Rumex OCCidentalis i prirodni vitamin E, koji zajedno čine ovaj odličan i tražen proizvod.

Forever Epiblanc ima najbolji efekat kada se nanosi direktno na tamne fleke i nedostatke na koži.

U toku dana se preporučuje upotreba Forever Kreme za Sunčanje - Aloe Sunscreen u kombinaciji sa Forever Epiblancom.

SADRŽI: Aloe vera gel kao osnovu, glicerin, arbutin, Rumex OCCidentalis, hijaulornsku kiselinu, E vitamin

- zateže kožu
-izbeljuje tamne fleke na koži

Pakovanje: novo veće 28,30 grama
Rok trajanja: 4 godine

R3 Factor Skin Defense Creme ( # 69 )

Zaštitna krema za lifting kože sa voćnim kiselinama, delotvorna u lečenju problematične kože, vrši mikro piling

R3 Factor - Zaštitna krema sa zaštitnim R3 faktorom


Pomozite vašoj koži u očuvanju prirodne vlažnosti, održavanju otpornosti i obnavljanju njenog izgleda sa R3 Factor Skin Defense Creme – bogatom kombinacijom stabilizovanog gela Aloe Vere, topljivog kolagena i hidroksi-kiselina, osnaženim vitaminima A i E, nužnim u očuvanju zdrave kože.
 

Vitamin E je snažan antioksidans, dok vitamin A pomaže u očuvanju zdrave boje kože i delotvoran je u lečenju mnogih problematičnih stanja kože.
 

Alfa-hidroksi-kiselinu (AHAs) dobijamo iz prirodnih biljnih izvora, nazivajući je i voćnim kiselinama. Glikolna kiselina dobija se od šećerne trske, limunska kiselina od agruma, vinska kiselina od grožđa, a jabučnu kiselinu nalazimo u jabukama.
Zajedno, ove voćne kiseline čine eksfolijante koji uklanjaju mrtve ćelije s površine kože otapajući prirodne lepljive materije koje onemogućavaju uklanjanje mrtvih ćelija. Te ćelije čine prepreku kremama koje vlaže kožu pa njihovim uklanjanjem dolazimo do mladih ćelija koje doprinose sjaju i svetlijoj boji kože. Budući da je potrebno 21-28 dana za celokupan proces obnove kože, potpuno delovanje R3 Factor biće vidljivo tek nakon tog vremenskog razdoblja.
Kreme na bazi voćnih kiselina smatraju se danas najbitnijim agensima za negu kože. Kombinovanjem AHA-a kiselina s umirujućim delovanjem aloe, R3 Factor Skin Defense Creme pruža prvu liniju zaštite u borbi protiv štetnog uticaja vremena i u očuvanju mladolikog izgleda kože.
 

R3 faktor je jaka krema koja zaustavlja starenje, smanjuje pojavu bora, vraća prirodnu vlažnost kože, štiti od oštećenja koje izazivaju slobodni radikali, a samim tim pomaže da koža postane glatka i fina.
Preparat sadrži korisne materije kao što su: tokoferol (E vitamin), odnosno acetat koji kao antioksidant sprečava starenje kože i oštećenje ćelijske membrane.
Aloe vera je hidrantna materija koja sadrži emulziju koja pomaže da sastojci i hidratanti prodru u dublje slojeve. Natrijum-hialuronat deluje kao intenzivno hidratantno sredstvo, a linolinska kiselina, koja je masna kiselina, sprečava gubljenje vlažnosti na relaciji ćelija-ćelija.
 

Sa ovim i sa drugim korisnim materijama koje preparat ima u svom sastavu, R3 Faktor savršeno hrani sve tipove kože i deluje kao hidratantno i kondiciono sredstvo. Primenjuje se takođe u okviru dnevne nege kože.

Način korišćenja: Posle čišćenja kože. nanesite kremu na lice, vrat i druge delove tela gde je potrebno. Za najbolje rezultate koristiti je i ujutru i uveče. Posle nje se može naneti krema za podlogu i šminka ili uveče noćna regenerativna krema, po želji.

- Pomaže očuvanjuzdrave strukture i boje kože
- Zadržava prirodni izgled, obnavlja i podmlađuje vašu kožu

Pakovanje: 57 grama  

Forever Alluring Eyes ( # 233 )

ALOE Antirid za bore oko očiju sa specificnim bogatstvom umirujućih i hidrantnih dodataka smiruje i smanjuje bore, podočnjake i fine linije oko očiju

Forever Alluring Eyes - Antirid krema za bore oko očiju
 
Forever Alluring Eyes je revitalizujuća krema za područje oko očiju, formulisana modernom tehnologijom za smanjenje pojave bora, linija i podočnjaka.

Osnažena je nekim od najboljih sastojaka za poboljšanje gipkosti i elastičnosti kože u osetljivom i najvidljivijem području oko očiju.
 

Glavni sastojci uključuju:
 

-Ekstrakt Aloe barbadensis (Aloe Vera gel) - prirodno sredstvo za umirivanje kože

-Caprylic-triglicerid-lagani,
prirodni sastojak iz kokosovog ulja koji vlaži kožu, a ne ostavlja masni trag pri nanošenju.

-Ester jojobe -
sastojak iz jojopbinog ulja koji smiruje kožu. Izvrstan agens za negu i vlaženje kože, daje kremi gustoću i čini je lakom za nanošenje.

-Glicerin -
sastojak koji vlaži kožu i pomaže u očuvanju vlažnosti kože

-Skvalan -
sastojak koji smiruje, hrani i neguje kožu, bez mašćenja. Pomaže u smanjenju pojave tankih linija i isušivanja kože.

-Natrijum hijaluronat -
jedno od najdelotvornijih sredstava koji vlaže kožu zbog visokih hidrofilnih svojstava. Pomaže u očuvanju gipkosti i elastičnosti kože i smanjuje pojavu bora, crnih podočnjaka i podbulosti kože.

-Tokoferol -
izvor vitamina E, pomaže u omekšavanju i vlaženju kože.


Način korišćenja: Natapkati i razmazatilagano oko očiju
Pakovanje: novo veće 28,30 grama

Rok upotrebe 4 godine