четвртак, 20. децембар 2012.

ALOE FIRST ( # 40 )


Aloe FIRST - Sprej za kožu i sluzokožu

Međunarodni naučni savet za ispitivanje Aloe Vere (IASC) potvrđuje količinu i čistoću Aloe Vere u proizvodu.


Prirodni umirujući sprej, umiruje kožu, hidrira, obezbeđuje pH balans, čisti i regeneriše kožu. Proizvod u sebi sadrži više od 3/4 filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih lekovitih biljaka, čija je lekovitost već dokazana u praksi. Pored biljaka, u First-u se nalazi i pčelinji propolis sa svojim brojnim lekovitim svojtvima. Svi ovi dodatci u optimalnoj formi dopunjuju i pojačavaju širok spektar dejstava prirodnog Aloe Vera gela.


        - Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe Vere na kožu
        - Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim biljkama, ukljućujući i Aloe Veru


Zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoc kod brojnih povreda, kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapalenja i alergije, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci. Ovaj preparat imajte i u kuhinji i u kupatilu, a nemojte zaboraviti da ga ponesete i na godišnji odmor. Aloe First je izuzetan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kozehidrira je i obezbeđuje pH balans kože.


PRIMENA:
    - opekotine,
posekotine, oderotine (na ranu)
    - opekotine od sunčanja

    - za zaustavljanje krvarenja

    - alergije, astma, sinusi (kroz nos)
    - koprivnjača
    - bolovi u mišicima

    - grčevi mišića,
sportske povrede
    - iščašenja,
uganuća
    - paradentoza
, zapaljenja usne duplje (oralno)

    - deluje umirujuće kod raznih bolova
    - stomatitis
    - vitiligo
    - genitalni svrab

Način upotrebe: nanosite na telo po potrebi, dok ne osetite hidrantno i umirujuće dejstvo. Aloe First, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Aloe Lotion-om (kod otoka) i Aloe Gelly kremom (kod otvorenih rana), i to tako da se najpre nanese Aloe First, postiže se optimalan ucinak ovih preparata.


Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade, laringitisa. Može se koristiti i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu, naročito dobro stimuliše krvotok u donjim ekstremitetima.


Nega kose: sa masnom, farbanom, "blajhanom" kosom čini čuda. Posle pranja, kosu poprskati First-om, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu. Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.


Radi bolje kondicije sportisti ga koriste za ispiranje nosa, za opekotine od sunca, oderotine, kao prva pomoć kod kožnih problema, za regeneraciju oštećene kose, koristi se kod upale srednjeg uva. 

U SAD je zabranjeno korišcenje antibiotika u lečenju ovog oboljenja, jer je ustanovljeno da je kod njihove primene, infekcija uva 2,5 puta cešca.
Dr Henderson je našao rešenje. Kod infekcije uva obicno natekne eustahijeva tuba koja normalno odvodnjava uvo, a kad ono otekne uvo je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u guši. Zato se praktikuje ušpricavanje First-a najpre u gušu, a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi First dospeo u sva zahvaćena mesta (osetićemo bockanje i u ušima).
Kod ove procedure, dolazi do cišcenja gornjih disajnih puteva zato što First prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobađa bronhitide. 

Takođe leči slučajeve plesni, odomaćene u nosu, koje kasnije može da prodre do kostiju i mozga, kao i komplikacije kod transplatacije kože.
Za sve manje povrede ili opekotine na koži upotrebite Aloe First. Krajnji efekat je brzo zacelivanje uz minimalan bol.


Sastav: Aloe Vera Gel + 11 lekovitih biljaka;

Stabilizovan Aloe Vera gel 78%, destilovana voda, alantoin, propilenglikol, tokoferol (prirodan E vitamin), polisorbat 20, imidazolidinilkarbarmid, metilparaben, natrijumcitral, propolis, ekstrakt nevena, kamilice, maslačka, eukaliptusa, gloginje, žalfije, đumbira, sandalovine, Thymus vulgaris i drugog lekovitog bilja. 

Proizvod je namenjen za primenu na koži i sluzokoži. 
  Rok trajanja: 4 godine.
Pakovanje: boca 472ml

 

Нема коментара:

Постави коментар