петак, 28. децембар 2012.

Forever Marine Mask ( # 234 )

Marine Mask je visoko kvalitetna maska za piling lica, ujedno je nežna i bogata hranljivim materijama, ali i temeljna u otklanjaju nečistoća

Forever Marine Mask - Maska na bazi morskih minerala
Nakon napornog radnog dana ili treninga može nam se učiniti da nam je koža lica bezbojna i suva, a to se vrlo lako može i osetiti. Da bi nam koža ponovo postala vlažna, meka i povratila svoju prirodnu strukturu, potrebno ju je dubinski očistiti i povratiti joj vlažnost.
 

Forever Marin Mask vrši dubinsko čišćenje i istovremeno održava originalnu strukturu kože pomoću prirodnih morskih minerala poput morskih trava i algi čemu je dodat Aloe Vera Gel, med i ekstrakt od krastavca.
Ova kombinacija hranljivih materija proizvodu daje izuzetnu moć hidratatora i intenzivno kondicionira kožu.
Pod dejstvom maske koja se lako nanosi i duboko prodire u kožu naša koža će se osvežiti i povratiće joj se vitalnost.
 

Primenom Forever Marine Mask proizvoda naša koža će uživati zahvaljujući izvanrednom kvalitetu prirodnih sastojaka sa sledećim karakteristikama:   
 

*  dubinskim čišćenjem kože i obezbeđivanjem vlažnosti
*  sadržajem i koncentracijom prirodnih minerala iz mora
*  lakom primenom
*  snažno prodire i dubinski čisti pore (obavezna kod problematične kože, koža sklona aknama..)

*  vraća mekoću i vlažnost, hidrira kožu i osvežava

Sa ovim i sa drugim korisnim materijama koje preparat ima u svom sastavu, R3 Faktor savršeno hrani sve tipove kože i deluje kao hidratantno i kondiciono sredstvo. Primenjuje se takođe u okviru dnevne nege kože.

SADRŽI:  Aloe Vera Gel, Hijaulornsku kiselinu, Med, Kaolin, Morske alge, Morske trave, Ruzmarin, Krastavac, prirodni vitamin E (tokoferol), Askorbinska kiselina, glicerin

Нема коментара:

Постави коментар