петак, 7. децембар 2012.

Nešto više o Forever Living Prodacts


    Istorija Forever Living Products je počela pre više od 35 godina sa jednim čovekom i njegovim ambicioznim snom. Rex Maughan je godinama tražio ideju poslovanja koja spaja dva najveća cilja u životu: bolje zdravlje i materijalnu nezavisnost.


    U Forever Living Productsu je san jednog čoveka za kratko vreme postao san miliona ljudi. Neki su počeli kao korisnici koji su u cilju postizanja boljeg zdravlja tražili proizvode, a kasnije iz dana u dan od zadovoljnih korisnika postajali uspešni preduzimači FLP-a. Drugi su odmah videli poslovnu mogućnost i počeli su uspešno graditi svoju mrežu. Bez obzira na razlog zbog koga su ljudi počinjali, rezultat je uvek bio isti. Uspeh im je rastao time što su pomagali drugima da budu zdraviji i bogatiji.


      Danas je Forever Living Products najveći svetski proizvodjač i distributer dijetetskih i kozmetičkih proizvoda od Aloe vere,  kompanija vredna milijarde dolara sa razgaranatim filijalama na svim kontinentima. Ona ima zvanična predstavništva u 155 zemalja i preko 10 miliona distributrea širom sveta. Godišnji promet kompanije je preko 2.8 milijardi dolara, što je na dnevnom nivou oko 8 miliona dolara.


      Forever Living Products je poznat po proizvodima vrhunskog kvaliteta, zahvaljujući vlasništvu i nadzoru kompletnog proizvodnog procesa. Ceo proizvodni proces je pod sistemom  stroge vertikalne kontrole kvaliteta, od polja, gajenja (92% svetkih plantaža Aloe je u vlasništvu FLP-a), proizvodnje, do ispitivanja i razvoja, od pakovanja, prevoza do podele, od biljke do gotovog proizvoda i do Vas.


Zakažite vaš informativni sastanak još danas!
                    064 393 06 07
Bojan Živković - dipl. Dijetetičar Nutricionista

Нема коментара:

Постави коментар