среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Ehinacea Supreme ( # 214 )


Forever ECHINACEA SUPREME - imunostimulator

Potpuno novi proizvod kompanije Forever Living Products namenjen jačanju organizma u borbi protiv virusa, bakterija i ostalih zagađivača.

Forever Echinacea Supreme je mešavina četiri izuzetno cenjene biljke, koje zahvaljujući sinergiskom delovanju (udruženom dejstvu) esencijalnih ulja, fitosterola, vitamina, flavonoida, tanina i drugih elemenata, čine ovaj proizvod, najjačim aktivatorom imunološkog sistema.

Jak imuni sistem mora pre svega pravilno da detektuje a zatim i da uništi sve neprijatelje našeg organizma. Ako to ne uspe dolazi do razvoja mnogih bolesti: virusnih i bakterijskih infekcija (virus ii loše bakterije), razvoja kancera (defektne - mutirane ćelije), alergije…


Pogrešno detektovani napadači dovode do razvoja autoimunih bolesti: dijabetes (uništenje pankreasa), multiple skleroza, psorijaza… Lista ovih bolesti je iz dana u dan sve veća, te je potstakla naučnike da tragaju za prirodnim aktivatorima imunološkog sistema.
 
Dejstvo ovog preparata će svima biti jasnije kada malo bolje pogledamo njegov sastav:

 
- Echinacea Purpurea (cela biljka) i Echinacea Angustifolia (koren) su dve najcenjenije vrste ove severno američke biljke. Vekovima unazad, indijanska plemena koja su sačuvala tradicionalne mudrosti, koriste je kao antidote za zmijski ujed i druga “trovanja krvi”.

Naučno je dokazano da je ehinacea izuzetno jak stimulator našeg imunološkog sistema, čime jača ukupnu otpornost našeg organizma. Zahvaljujući sinergističkom dejstvu većeg broja sastojaka, ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga, a povećava i produkciju interferona, supstance koja je važan posrednik u imunološkoj odbrani organizma od virusnih infekcija.
 
Stotine naučnih istraživanja pokazalo je delotvornost ehinacee, međutim tek nedavno, istraživanja su otkrila jos jedan veoma važan mehanizam kojim ehinacea pomaže odbrani našeg organizma. Jedan od primarnih odbrambenih mehanizama baziran je na delovanju Hialuronske kiseline (Hyaluronic Acid, HA). HA je jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa).

Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj formi i time zadržava molekule koje ćelije epitela prave u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu. Ta želatinasta masa se razgrađuje delovanjem enzima hialuronidaze koji neretko produkuju same bakterije i izlučuju u cilju probijanja mukusne barijere.
Aktivne komponente iz ehinacee snižavaju aktivnosti ovog enzima, smanjuju infektivni kapacitet mikroorganizama i time realizuju svoju protektivnu ulogu.

- Koren kanadske žutike - Hydrastis Canadensis L, raste u Severnoj Americi i ima dugu istoriju primene kod Indijaca. Deluje protiv bakterija, protozoa i gljivica. Specifična je pomoć kod infekcija grla jer ne dozvoljava da se streptokoke “zalepe” u grlu.

Pomaže kod: bolova i infekcija grla, infekcija mokraćnih puteva, kao i kod infekcija Candidom Albicans. Kada se koristi sa ehinaceom deluje kao prirodni antibiotik i ojačava imunološki sistem.

- Ekstrakt semena grozđa - dobija se iz semena crvenog grožđa. Pun je flavonoidima i fitonutrijentima tako da ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, jača čak i do 50 puta od vitamina C i E. Poboljšava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih sudova (setite se priče o domaćem crnom vinu).

Ima sledece efekte: smanjuje bolove, štiti moždane ćelije od slodobnih radikala, pomaže u održavanju elastičnosti kože, preventive srčanih oboljenja, štiti mišićne ćelije od oštećenja, kontroliše i neutralize mutirane ćelije koje mogu dovesti do razvoja tumora, pomaže kod psorijaze i ekcema, smanjuje alergijske reakcije.

Ovaj izuzetni proizvod preporučujemo za prevenciju i kod svake infekcije u organizmu (od zuba, preko sistema za disanje i sistema za varenje do ginekoloških i infekcija mokraćnih puteva, kod svih infekcija kože, ali i drugih promena na koži). Preporučićemo ga svakoj osobi koja ima narušen imuni sistem.

Da ponovimo ono najvažnije što našem organizmu donosi Forever Echinacea Supreme:

- reguliše i ojačava imunološki sistem; 

- prirodni antibiotik sa antivirusnim dejstvom; 
- jak antioksidans; 
- smanjuje alergijske reakcije; 
- jača krvne sudove.

Ako želite maksimalne rezultate kombinujete Forever Echinaceu Supreme sa Aloe Vera Gelom koji će zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju.

Način upotrebe: Kao preventive, pogotovo na početku sezone gripa i za one koji žele da ojačaju svoj imunitet 2-3 tablete dnevno. U slučaju infekcija uzimati prvu kutiju 3x2 tablete, a ako treba nastaviti (npr. kod Candide Albicans) i sledeću kutiju piti 3x1 tabletu dnevno. Tablete uzimati tokom ili posle obroka. Piti 8 nedelja, i zatim napraviti pauzu od 4 nedelje. Deca je mogu piti već od 12. godine života, dok se kod trudnica ne preporučuje, jer je tokom trudnoće imunitet prirodno stimulisan.

Proizvod stabilan 4 godine
Pakovanje: 60 tableta




Нема коментара:

Постави коментар