среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Bee Pollen ( # 26 )


Forever BEE POLLEN - Polen - cvetni prah

Polen je oplodjujući prah cveća. Pčele ga skupljaju i nose u svoje košnice za hranu. Bez polena, biljke, drveće i cveće ne bi postojalo, čak i mi zavisimo od njega.

 
Forever Bee Polen se skuplja u posebno pakovanim nerdjajućim čeličnim kolektorima iz cvetova iz udaljenih, visokih i pustih predela. To obezbeđuje najsvežiju i najmoćniju prirodnu hranu. Forever Bee Polen je u potpunosti prirodan i ne sadrži zaštitna sredstva, veštačke boje ili ukuse.

 
Bee Polen sadrži širok spektar hranljivih sastojaka i potpomaže očuvanju dobrog zdravlja. To uključuje sve vitamine B kompleksa i vitamin C. Pošto su oni rastvorljivi u vodi moraju se uzimati svakodnevno.

Bee Polen sadrži i vitamine D, E, K i Beta karoten (vitamin A), plus mnoge minerale, enzime i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, protein i 22 aminokiseline, uključujući svih 8 esencijalnih aminokiselina koje organizam nije u stanju da sam proizvede. Bee Pollen je jedna od najkompletnijih vrsta hrane.
 
Bee Pollen sadrži i lecitin koji postoji prirodno u svim ćelijama i pomaže u metabolizmu masti. Hranljivi sastojci u Bee Pollen-u se lako vare i apsorbuju u ljudskom organizmu. Forever Bee Polen pomže u očuvanju zdravog cirkulatornog, digestivnog, imunog i nervnog sistema.

 
Od rezultata kliničkih ispitivanja izdvajamo rezultate R.A. Chauvina koji je ustanovio da polen potpomaže regulisanje rada creva, kod malokrvne dece povećava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, starijim osobama se vraća snaga, bolje se osećaju.

Polen popravlja apetit, povoljno deluje na raspoloženje, olakšava intelektualni rad, popravlja snabdevanje mozdanih ćelija krvlju, podstiče rast, jaca i popravlja vid.
 
Najvažnija dejstva polena:

 
- reguliše varenje, rad creva, vraća apetit; 

- deluje protiv proliva i protiv zatvora; 
- ublažava simptome starenja; 
- reguliše poremećaje krvotoka; 
- pomaže kod problema sa dijabetesom; 
- otklanja fizički zamor; 
- otklanja psihičke smetnje; 
- jača i popravlja vid; 
- olakšava intelektualni rad; 
- kod skleroze; 
- kod ostećenja nastalih zračenjem; 
- kod adenoma prostate.
 
Polen nije lek već visokovredna hrana koja čuva ili vraća pravilno funkcionisanje organizma. FLP nudi polen u obliku tableta obogaćen medom i matičnim mlečom.

Da bi se izbegle eventualne alergije preporučuje se početna doza od ¼ tablete dnevno, a zatim postepeno povećavati dozu do 3x1 tbl dnevno.
 
Sastav: 1 tbl sadrzi 500 mg čistog polena, med, matični mleč, stearinsku kiselinu.

 
Pakovanje: 100 tableta



Нема коментара:

Постави коментар