среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Filds of Greens ( # 68 )


FIELDS OF GREENS - Polja zelenila

Setimo se kako je bilo dok smo bili deca, pa smo od majke dobijali zeleno povrće.


Danas dobro znamo koliko je našoj majci bilo potrebno truda da sve to pripremi i jos više muke da nas natera da sve to pojedemo. 

Danas za pripremu potrebnog zeleniša malo ko ima vremena, pa jos kad se setimo koliko je sve to zagađeno? A organizmu je sve to neophodno za održavanje dobrog zdravlja, poboljšanja psihofizičke kondicije i podizanje odbrambene sposobnosti organizma.

Zahvaljujući tabletama Fields of Greens, uzimanjem svega tri tablete na dan možemo dobiti sve korisne sastojke povrća - vitamine, belančevine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i hlorofil. 

Firma FLP bere lišće i izdanke mlade pšenice, lucerke i ječma u vreme kad oni imaju najveću hranljivu vrednost, zatim dodajući im hromov pikolinat koji je potreban za adekvatnu razmenu materija (za dobar metabolizam) - hladnim postupkom - presovanjem pravi tablete Fields of Greens (zelene tablete) koje nam pomažu: kod dijabetesa, regulišu sve poremećaje metabolizma, regulišu funkciju jetre i slezine, hrane ćelije i deluju kao antioksidansi, regulišu telesnu težinu.

Proizvod stabilan 4 godine.
Pakovanje: 80 tableta.


Нема коментара:

Постави коментар