недеља, 9. децембар 2012.

Forever Freedom 2Go ( # 306 )



FREEDOM + I ANTIOKSIDANTI U KESICI ZA PONETI


Uživajte u svim prednostima prakticnog pakovanja Forever Freedoma, koji je obogaćen egzoticnim ukusom nara. Forever Freedom2Go u sebi sadrzi blagotvorna svojstva patentovanog Aloe Vera Gela, glukozamina, hondroitina, MSM-a i nara, koji ima prijatno slatkast ukus i bogat je antioksidantima.


Glukozamin sulfat i hondroitin sulfat su hemijska jedinjenja koja se mogu naći u prirodi i o kojima je ustanovljeno da pomazu u ocuvanju zdrave strukture hrskavice i odgovarajuce pokretljivosti zglobova. Metil sulfonil metan (MSM) je primarni izvor bioloski upotrebljivog sumpora.


Ovim sastojcima smo dodali sok nara, koji je bogatiji antioksidansima, cak i od crnog vina, zelenog čaja ili borovnice. Otvorite kesicu i uzivajte u prijatnom ukusu i blagotvornom dejstvu proizvoda Forever Freedom2Go!


SASTAV: stabilizovani Aloe Vera Gel, koncentrat soka od nara, fruktoza, glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, metal sulfonil metan (MSM), limunska kiselina, konzervans (kalijum-sorbat), vitamin C (askorbinska kiselina), vitamin E (tokoferol). Sadrzi i ostale sitnih delica, vise vrsta rakova i skoljki.


SAVET ZA UPOTREBU: Sastav jedne kesice mozete iskoristiti odjednom ili iz dva puta, po mogucstvu pre jela. Pre upotrebe, dobro promuckajte. Neupotrebljenu kolicinu drzite na hladnom mestu. U cilju optimalnog dejstva, sadrzaj otvorene kesice upotrebite u roku od 24 sata. Nemojte koristiti proizvod koji ima osteceno pakovanje.

Pakovanje: 30 kesica x 88,7 ml

Rok trajanja: 4 godine (posle otvaranja popiti u toku dana)

Distribucija: Iskljucivo putem ovlascenih distributera FLP-a.






Нема коментара:

Постави коментар