понедељак, 17. децембар 2012.

Kako zaraditi, a unaprediti svoje zdravlje?


Da li ste nekad čuli za Aloe Veru? Naravno! 99% ljudi se bilo kad u svom životu susrelo sa Aloe Verom kada su kupovali bilo koji kozmetički preparat, bilo ženski bilo muški i uverili se da su ti proizvodi stvarno delotvorni. A da li možete zamisliti šta Aloe Vera može da uradi za vas iznutra? To nam uravo omogućava Forever Living Prodacts, a čak nam daje i mogućnost da zaradimo. Pogledajte kako je sve to počelo i kako još uvek funkcioniše:

 



Forever Living Prodacts nam nudi potpuno prirodne proizvode od 100% čiste lekovite Aloe Vere i drugih lekovitih biljaka u obliku napitaka, dodataka ishrani, dijetetskih suplemenata, kozmetike za negu tela, lica i ličnu higijenu, kao i dekorativnu kozmetiku.

Da li je dovoljno samo da pijem Aloe Vera napitak? Ne! Svaki naš saradnik dobija savete i upustva kako da unapredi svoje zdravlje, tako što će promeniti svoje životne navike, prilagoditi svoju ishranu svojim potrebama (od diplomiranog Nutricioniste), dobiti praktične savete fizičke aktivnosti, kao i dobiti preporuke koje to štetne faktore izbaciti iz svog života, a zameniti ih zdravim FLP proizvodima.

Za detaljnije informacije poslati poruku na ovlašćenoj FB stranici ili se javite na 064 393 06 07.

Ukoliko ste iz inostranstva, a želite da se pridružite FLP porodici možete to uraditi OVDE! I ne zaboravite da se javite.



Нема коментара:

Постави коментар