недеља, 16. децембар 2012.

FOREVER Nature's 18 ( # 271 )


Forever Nature’s 18 - Voće i povrće u tableti
 
Da li uzimate pet porcija voća i povrća dnevno? Nacionalni Kancer Instituti nalažu da svaki čovek, svaka žena i dete bi trebalo da imaju 5 obroka koji se sastoje od voća i povrća dnevno. Voće i povrće su veoma važni za održavanje našeg zdravlja. Oni poseduju mnogobrojne hranljive sastojke kao što su enzimi, antioksidanti i ostale fitohemikalije bitne za očuvanje imuno sistema.

 
Stvorili smo Forever Nature’s 18 sa namerom da vam omogućimo da ispoštujete ove preporuke i onda kada zbog svojih obaveza to niste u stanju, pogotovo što su vam potrebe za voćem i povrćem zbog pojačanog trošenja i stresa tada jos naglašenije.

Forever Nature’s 18 je skladna mešavina voća i povrća, kako mi volimo da kažemo, teške kategorije.

 
Samo 4 tablete vam daju antioksidantni ekvivalent 5 porcija voća i povrća na dan: grozđe, jabuke, kupina, plava borovnica, bobice zove, brusnica, maline i ekstrat semena grozđa, su sa svojim antioksidantnim fitohemikalijama podrska imuno sistemu. Rutin koji je nađen u grejpfrutu, limunu, pomorandži bitno utiče na cirkulaciju, a banana bogata kalijumom reguliše krvni pritisak. Sargarepa, kupus, karfiol, celer i boranija eliminišu slobodne radikale iz tela. Kivi, suve šljive, crveni biber, tikvice, peršun, podrška su digestivnom sistemu i važni za dobar vid.

 
Forever Nature’s 18 je prijatnog ukusa i lako svarljiva tableta koja vam zamenjuje dnevne potrebe antioksidanasa iz voća i povrća. Dnevna porcija Forever Nature’s 18 je vaš način da pomognete telu sa voćem i povrćem koje mu je potrebno za održavanje vaseg zdravlja. Forever Nature’s 18 vam stvara mogucnost da bez obzira na to kako vam je pretekao dan, štetne materije iz vašeg tela budu izbačene.

 
NAČIN UPOTREBE: 4 tablete u toku dana (jedna tabla) jedna ujutro, jedva uveče, a preostale dve u toku dana sažvakati i zaliti sa časom vode.


PAKOVANjE: 30 tabli sa po 4 tablete (120 tableta)




Нема коментара:

Постави коментар