недеља, 16. децембар 2012.

FOREVER Lite Vanila / Chocolate ( # 19 / 21 )


Forever lite šejk od vanile i čokolade
Za brz obrok, bilo da pokušavate izgubiti kilograme, povećati mišićnu masu ili samo želite podići svoj nivo energije, posegnite za hranljivim dijetetskim proizvodima Forever Lite Nutritional dijetetskog programa.


Pomešan sa mlekom ili vašim omiljenim voćnim sokom, Forever Lite vas snabdeva hranljivom "bombom" vitamina, minerala, proteina i ugljenih hidrata.

Bogat proteinima za bodibilding, rast i obnovu, dva šejka dnevno vas snabdevaju sa 100% preporučenom dnevnom količinom vitamina i minerala.

Svaki šejk sadrži 18 aminokiselina (uključujući svih 8 esencijalnih) i elemente u tragovima (uključujući gvožđe, selen, hrom i jod ), a i snabdeva vas rastvorljivim i nerastvorljivim vlaknima.
Da bi ste se zaštitili od uticaja slobodnih radikala, dodali smo antioksidans beta-karoten i vitamine A i E, kao i prirodni voćni šećer fruktozu, umesto kristalizovanih šećera ili aspartama.
Forever Lite dostupan je u dva izvanredna ukusa: cokolada i vanila

.
Pomešan sa obranim mlekom, sojinim mlekom ili voćnim sokom, Forever Lite šejk predstavlja zdrav i ukusan način da postignete i očuvate željenu telesnu težinu.

Uzimate li ga kao zamenu za obrok, pojedite bar jedan uravnotežen, niskokaloričan obrok dnevno, koji uključuje sveže voće, povrće, žitarice i sirove proteine.

Neto sadržaj: 525g - oko 21 doza po pakovanju

Način upotrebe: Pomešajte ručno ili mikserom 1 ravnu kašiku (25g) sa 300ml obranog mleka, vodom ili sa voćnim sokom.

- 2 šejka sadrže 100% preporučene dnevne količine vitamina i minerala
- zdrav među obrok ili zamena za obrok bez konzervansa
- Osigurava savršenu ravnotežu proteina i ugljenih hidrata

   

Нема коментара:

Постави коментар