петак, 28. децембар 2012.

FOREVER ALOE SCRUB ( # 238 )

Piling za lice i telo, ne iritira kožu, nežan i temeljan, sadrži Aloe vera gel i Jojobino ulje

FOREVER ALOE SCRUB - Alojin PILING za lice i telo
 
Aloje piling deluje ne samo površinski. Svojom jedinstvenom kombinacijom stabilizovanog Aloe Vera gela i mikro - sfere dobijene iz čistog jojobinog ulja (čvrstih kapljica Jojoba ulja mikroskopske veličine), čini ovo efikasno sredstvo za čišćenje kože dovoljno blagim i nežnim da se može koristiti svakodnevno, a ujedno je i dovoljno jako da može odstraniti nečistoću i izumrle ćelije koje se akumuliraju u finim porama kože.
Kombinacija ova dva prirodna sastojka će raskrčiti put koži za njeno sopstveno obnavljanje štiteći je u isto vreme od isušivanja i štetnih efekata veštačkih, sintetičkih preparata za čišćenje lica.


Alojin Forever Piling nežno skida izumrle ćelije i nečistoće koje začepljuju pore i kvare izgled kože otkrivajući blistavo novu, zdraviju kožu.

NAČIN PRIMENE: Nanesite na suvo lice ili telo i nežno utrljavajte vrhovima prstiju, kružnim pokretima (pažljivo izbegavajući oči) 2 do 3 minuta. Dodajte vode ukoliko je potrebno. Na kraju u popunosti isperite i tapkanjem osušite čistim i mekim peškirom.

Sadrži: Aloe Vera gel, Jojoba vosak, prirodni vitamin E, askorbinsku kiselinu tj. vitamin C, limunsku kiselinu, zrnca Jojobe.

Pomaže u odstranjivanju odmrlih ćelija
Dubinski čisti kožu,
Ne iritira kožu, kondicionira i omekšava kožu
Koristi se u tretmanima kože lica i tela (dekolte, peta, laktovi..)
Kod problematične i osetljive kože jer deluje umirujuće i bez iritacija


Нема коментара:

Постави коментар