среда, 12. децембар 2012.

FOREVER PRO 6 ( # 263 )


FOREVER PRO 6 - regulise rad prostate

Forever PRO 6 je mešavina šest vitamina, minerala i biljaka namenjenih prostati. Prostata je žlezda veličine oraha i nalazi se ispod bešike. Mnogi muškarci starosti preko 40 godina su osetili poboljšanja stanja prostate upotrebom prirodnih preparata. Saw Palmetto i Pygem Extract sadrže esencijalne masne kiseline i sterole koji su neophodni za pravilan rad prostate.

 
VITAMIN E, SELEN I LIKOPEN (iz paradajza) su snažni antioksidanti koji pomažu ispravnom funkcionisanju prostate tako što sprečavaju razorno dejstvo slobodnih radikala.

 
BETA SITOSTEROL dodatno doprinosi pravilnoj funkciji prostate, smatra se da doprinosi i održavanju nivoa dobrog holesterola.


SAW PALMETTO (Serenoa repens) je palma koja raste u Severnoj Americi i to na Jugoistočnoj obali Atlantika. Plod, tačnije sitne bobice ove palme su se pokazale izuzetno efikasne kod uvećane prostate i ćelavosti. Deluje kao anti-androgen.

 
PLYGEUM AFRICANUM je zimzeleno drvo koje raste u višim oblastima centralne i južne Afrike. Korišćen je za smetnje sa mokrenjem. Dokazano je da ima tri sastojka koji mogu pomoći kod uvećane prostate. Njegova dejstva su: smanjuje upalu i otok prostate, smanjuje problem sa mokrenjem, pomaže u jačanju seksualne aktivnosti.

 
Iskorisšćavanjem moći ovih blagotvornih sastojaka i njihovim koncentrisanjem u proizvod koji se jednostavno koristi, FLP je proizveo najjače prirodno sredstvo za ispravno funkcionisanje prostate na tržistu danas

.
NAČIN UPOTREBE: 3 tablete dnevno kao dodatak ishrani

 
Pakovanje: 90 tableta




Нема коментара:

Постави коментар