уторак, 11. децембар 2012.

FOREVER CardioHealth with Q10 ( # 312 )


Za zdrav kardiovaskularni sistem


Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula koja se sada lako rastvara u našem jedinstvenom Aloa Vera gelu i tako obezbeđuje tri važna hranljiva sastojka za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod povećava nivo homocisteina i zajedno sa koenzimom Q10 podržava besprekoran rad ćelija, a takođe obezbeđuje i antioksidante pogodne za zdravlje vašeg srca. Ovi sastojci zajedno održavaju zdravlje vašeg kardiovaskularnog sistema.

 
CoQ10 je enzim koji covek proizvodi u svom telu i potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija, uključujući srce i krvne sudove. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najviše potreban. Forever CardioHealt dodatno obezbeđuje CoQ10 koji je vašem organizmu potreban.

 
Proizvod Forever CardioHealth održava funkciju vašeg kardiovaskularnog sistema i tako što pomaže održavanje nivoa homocisteina u krvi. Ovaj proizvod sadrži Vitamine B grupe (Vitamin B6, B12 i folna kiselina) za koji se provereno zna da potpome odrzavanje neophodnog nivoa homocisteina, što zauzvrat daje zdravo srce i funkciju krvnih sudova. Forever CardioHealth takođe sadrži i biljne ekstrakte (kostice iz grozđa, indijskog šafrana - Kurkuma, tamjana i lista masline) za koje postoji naučna potvrda da su blagotvorni za kardiovaskularni sistem.

 
Svemu ovome pridodali smo još i minerale magnezijum i hrom, kao i lecitin koji je poznat kao prirodni fabricant i odstranjivač masti u krvnim sudovima, te moćne vitamine C i E.

 

Sada uzmite svu moć ovih sastojaka i pomešajte sa čašom Aloa Vera gela zbog svih prednosti koje sa sobom nosi čudesni list Aloe Vere. Jednostavno, sipajte, pomešajte i ispijte – vaše srce će vam biti zahvalno!
 
- Napravljeno za lako rastvaranje u gelu Aloe Vere

- Obezbedjuje CoQ10, potreban za osnovno funkcionisanje ćelija

- Sadrži biljne ekstrakte potrebne za zdravlje srca, minerale, lecitin i antioksidantne vitamine.

 
PAKOVANjE: 30 kesica x 3.5 gram




Нема коментара:

Постави коментар