среда, 26. децембар 2012.

Aloe Fleur de Jouvence - Aloe Activator ( # 52 )


Aktivator je čista, filtrirana Aloja Vera (sadrži 99,6%, 100% stabilizovanog Aloe Vera gela).

FDA (Food and Drug Administration- USA) je dozvolio korišćenje Aloe aktivatora u oftamologiji, za lečenje raznih bolesti očiju. Aloe aktivator osvežava i čisti oko, regeneriše ga, deluje antiinflamatorno i bakterecidno.
 
Dejstva ALOE Activator-a:
kao regulator pH vrednosti kože (vlaži, čisti, regeneriše i zateže kožu), kao kapi za uši, za masažu desni kod nicanja zubića, kao kapi za oči ( više o korištenju kapi za oči pročitajte na ovoj strani dole u tekstu).
 
Samostalno se ovaj proizvod koristi za ispiranje očiju, i kao kapi za uvo, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro deluje na astmu, bolove u ždrelu, na ćelavost, na sedu kosu, na perut, na akne, perutanje kože, za zatezanje kože i na infekcije. Koristi se 1 - 4 puta dnevno. Može se naizmenično kombinovati i sa Aloe Vera Gelly (zelenom kremom), a može se koristiti i kao oblog sa celofanom.

Aktivator se takode koristi i za negu lica, ali u lekovite svrhe. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno čistu kožu lica (dobro i temeljno očišcenu), reguliše rad lojnih žlezda, pa tako od masne ili suve kože pravi normalnu. Takođe aktivira i podstiče regeneraciju ćelija kože lica.
 
PREPORUKA UPOTREBE: kao kapi za oči 3 puta u toku dana po 1 kap u svako oko, kao kapi za uši 3 puta po 2 kapi iz zagrejane kašičice, kao kapi za nos 3 puta po 2 kapi. 

Kod problema sa grčevima, temperaturom, jačanje imuniteta kod beba  3-5 kapi (1 kap na 1 kg telesne težine) ukapati u manju količinu vode koja im se daje da piju, a kod odraslih 30-40 kapi (2 kapi na 1 kg telesne težine) dodati u 0,5 dl vode 3 puta na dan, deluje kao prva pomoć kod problema sa stomakom, mučninama, varenjem, problemi sa stomačnom kiselinom itd., kod svih ovakvih problema deluje umirujuće.

Korišćenjem aktivatora kod mnogih neizlečivih očnih bolesti koje dovode inače do slepila, uspešnost izlečenja je bila kod mnogih pacijenata približno 100%:
 - Retintis pigmentosa
 - Atrophia nervi optici (trajno regeneriše)
 - Katarakta (siva mrena)
 - Glaucoma (sindrom povećanog očnog pritiska)
 - Trachoma (zarazni keratokonjuktivitis)
 - Blepharitis (zapaljenje rubova očnih kapaka)
 - Conjuctivitis
 - Keratitis (upala rožnjača)
 - Chorioiditis
 - Herpes corneae
 - Myopia (kratkovidost)
 - Fuchs - mrlja
 - Strabizam (razrokost)
 
UPOZORENJE: Nakon ukapavanja, oko desetak sekundi veoma peče, što je normalna reakcija i vremenom se svako, pa čak i deca, navikne na to.
  Kapi se mogu koristiti  tek mesec dana nakon operacije, ukoliko sočiva nisu ugrađena. Pre upotrebe aktivatora, sočiva morate skinuti. Kod ugrađene timpanoplastike - kapi se ne mogu koristiti.
 
Dr Jerry Lowrence "New England Jornal of Medecine": Svež, providni gel iz lišća Aloe Vere vrši sterilizaciju i smiruje oko. Ukapavanjem u oko već nakon nekoliko sekundi smanjuje simptome bolesti oka i vrlo brzo dovodi do izlečenja.

Dr Neville Baron, oftamolog, nazvao je kapi od Aloe - čudotvornim kapima.

Dr Filatow je koristio kapi od Aloe sa velikim uspehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše i psihičke funkcije, kao imunitet.
 
Dr Danhoff smatra filtriranu Alou gel (aktivator) tečnim naočarima - zaštita od ultra ljubičastih zračenja.
 
PRIRODNI LIFTING I ZATEZANJE LICA KAO U EGIPTU -KLEOPATRA I NEFERTITI
 
Uz dodatak Alantoina, podstiče proces obnove ćelija kože, kao i sredstvo za temeljno čišćenje. S nekoliko kapi na parčetu vate ili pamuka možete očistiti lice, koža će biti osvežena i modernija. 
Koristi se kao Prirodni Lifting (prirodno zatezanje lica) i kao prirodna Maska za lice zajedno sa Contour Mask Powder (45).
 • maska ​​za Prirodni Lifting s Contour Mask Powder (45) u odnosu 1:1
 • prirodno osvežava i čisti kožu

PRIMENA:
Aktivator se meša s puderom- Contour Mask Powder (45) za prirodni Lifting i prirodno zatezanje lica. Pomešajte oba proizvoda u odnosu -1:1 u finu smesu i dobićete najbolju PRIRODNU masku koja može da postoji, masku kakvu su koristili još u starom Egiptu Kleopatra i Nefertiti i koja je do danas na prirodnoj bazi neprevaziđena zbog visokog sadržaja Aloe Vera Gel-a.
 
Zbog visokog sadržaja Aloe Vera Gel-a, Aktivator se takođe koristi i kao revitalizirajuće sredstvo za obnovu ćelija.
 
Nezavisni institut Dermatest ® GmbH je ocenio ovaj proizvod kao "vrlo dobar"
- Dermatološki potvrđeni: Ne alergijske ili toksične-nadražujuće netolerancije
- Skin kompatibilnost dermatološki potvrđena i samim tim pogodna za osetljivu kožu
- Dermatest ® Certifikat
 
SASTOJCI:
Aloe Activator je vrlo visok procenat Aloje. Obogaćen Alantoinom, on podstiče proces obnove ćelija. Aloe Aktivator tako blag odgovara  za izuzetno osetljive površine.
99,66% Aloe Vera Gel, Alantoin, Methylparaben, Polisaharidi, Enzimi, Aminokiseline.



 

Нема коментара:

Постави коментар