четвртак, 27. децембар 2012.

ALOE Moisturizing Lotion ( # 63 )


ALOE MOISTURIZING LOTION - Ljubičasta hidrantna krema
  
  Ljubičasta krema je savršeno sredstvo za hidrataciju kože. izrađeno je od 100%  stabilizovanog Aloe Vera Gela uz dodatak kolagena i elastina. Ovo jedinstveno sredstvo za hidrataciju štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprečava isušivanje od vetra i sunčevih zraka.

Usled sposobnosti rehidratacije, koža postaje nežna, glatka i elastična. Idealan je za negovanje kože lica, ruku i tela. Istovremeno je izvrsna i kao podloga za šminku.

Ovaj naš proizvod, izrađen po novoj recepturi, još uspešnije potpomaže apsorpciju vode.
U okviru najnovijih dermatoloških ispitivanja FLP je razvio ovo ekskluzivno sredstvo za negu lica.

Krema zahvaljujući izuzetnoj sposobnosti hidratacije, kombinovanjem uticaja dejstva elastina i kolagena na zategnutost kože, uz pomoć najfinijih ulja i vitamina, čini da koža postane glatka, sveža i baršunasta.

U vodi rastvorljiv kolagen - koji je glavni sastojak vezivnog tkiva mlade kože, tokom godina postaje sve manje rastvorljiv, što utiče i na sposobnost kože da zadrži vlažnost odnosno svežinu. Vezivno tkivo donjih slojeva kože postaje manje elastično, koža postaje suva i pojavljuju se crtice i bore, karakteristične za stariju kožu.

Elastin - je drugi (posle kolagena) po važnosti sastojak vezivnog tkiva. Sposobnost istezanja i skupljanja molekula vode u njegovom sastavu čini kožu zategnutom, a starenjem se ova karakteristika gubi usled postepenog smanjenja količine elastina.

ALOE Moisturizing Lotion - ljubičasta krema, hidrantna krema reguliše vezivanje vode i uspostavlja  poremećenu ravnotežu. Upotrebom ove izuzetno efikasne emulzije održaćete mladalačku zategnutost i svežinu kože.
Upotreba:
Nakon nanošenja na lice, ruke ili telo, kremu blago umasirajte sve dok se potpuno ne upije u kožu. Ako se  koristi kao podloga za šminku, ne treba čekati da se potpuno upije već treba ostaviti tanak film na koži.
 
Sastav: Stabilizovani Aloe Vera Gel, jojoba ulje, stearinska kiselina, prirodni vitamini A, C, E, elastin, kolagen, alantoin, ulje koštica kajsije, ekstrat kamilice

Rok trajanja: 4 godine
Pakovanje: Tuba 118 grama

Нема коментара:

Постави коментар