четвртак, 27. децембар 2012.

ALOE Propolis creme ( # 51 )


Aloe Propolis krema je Hidrantna krema sa antibiotskim dejstvom jer u sebi ima veliki procenat Propolisa koji je svima poznat kao prirodni antibiotik, a nema stetna dejstva 

ALOE PROPOLIS CREME 

Međunarodni Naučno Savet Aloe (IASC) potvrđuje da proizvod sadrži čistu Aloe Veru.

Aloe Propolis krema je Hidrantna krema, nema izuzetnije kreme za hidratisanje i kondicioniranje kože od Aloe Propolis kreme.

U njen sastav ulaze: Aloe Vera Gel, Propolis, biljni ekstrakti sa umirujućim dejstvom, betakarotin, vitamini C, E i A, kao i posebno odabrana prirodna sredstva za hidrataciju.

Osim što smiruje, ova krema odmah i kondicionira kožu prirodnim vitaminima A i E i ujedno deluje i leči jer je Propolis poznat u narodu kao potpuno zdrav i prirodni antibiotik bez štetnih dejstava.

Hidrantna i omekšavajuća osnova Aloje i pčelinjeg Propolisa, obogaćena je kamilicom i vitaminom A, te na taj način čini ovu kremu odličnom u prvoj pomoći kod opekotina, oderotina i plikova, alergija, ugriza, ojeda, svraba, osipa, otoka..
 
Takođe je, delotvorna kod pega i fleka, a i kao dopuna pri korišćenju crvene kreme. U kozmetici je odlična kao hidrantna i zaštitn krema.

Izuzetno je važno koristiti kod propblema u ginekoligiji i urologiji, jer deluje protiv infekcija, i protiv gljivica, ranica na materici, svrab, suvoća, kožne bolesti..
Kod problema sa hemoroidima bez obzira kog su tipa, da li su obični ili oni koji krvare neophodno je redovno mazati više puta u toku dana.
 
Reguliše promene na koži: svrab, alergije, crvenilo, bubuljice, ekcemi, problematična i pubertetska koža, deluje na gnojne porcese koji nastaju na koži kao što su čirevi, takođe je neophodna kod osoba koji imaju porbleme sa psorijazom, ujedi insekata, bolni otoci.
 
Upotrbljava se više puta u toku dana i nanosi se prema potrebi u zavisnosti koji deo se tretira tj. maže.

Rok trajanja 4 godine
Pakovanje: Tuba 118 grama
 

Нема коментара:

Постави коментар