среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Active HA (AHA) ( # 264 )


FOREVER ACTIVE HA - podmazuje i štiti zglobove


Forever Active HA obezbeđuje jedinstvenu hialuronska kiselinu male molekularne mase, sa hidratantnim i podmazujućim dejstvom što ga uz dodavanje ulja đumbira i kurkume čini jednim od najmoćnijih prirodnih preparata namenjenih za održavanje pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.

 
*HIALURONSKA KISELINA (HA) je posebni protein koje naše telo proizvodi radi ublažavanja trenja u zglobovima i mišićima kao i obezbeđivanju potrebne vlažnosti kože. Starenjem organizam proizvodi sve manje i manje količine HA.


Smanjenjem količine HA naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja, koža postaje gruba i suva. Do nedavno HA je morala biti unošena inekcijama zato što probavni sistem nije mogao da je apsorbuje u prirodnom obliku, ali zahvaljujući INJUV procesu HA se sada može koristiti oralno. Vekovima su kineski travari koristili Đumbir i kurkumu da pomognu ispravno funkcionisanje zglobova.
 
HA je takođe i jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa). Njegova uloga je da održava mukus u želatinoznoj formi i time zadržava molekule koje prave ćelije epitela u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu.

 
HA niske molekularne mase, ulje đumbira i kurkuma, čine Forever Active HA ključnim preparatom, da ponovo budete “dobro podmazana mašina”.


Nacin upotrebe: 2 puta dnevno po jedna kapsula

Pakovanje: 60 kapsula



Нема коментара:

Постави коментар