петак, 28. децембар 2012.

ALOE Body Toner ( # 56 )

Bilo da ga kupujete u okviru seta ili kao dopunu za set, u svakom slučaju bićete iznenadjeni pozitivnim efektima

ALOE  BODY  TONER

Biljni kompleksi poreklom iz Evrope i agensi koji greju i stimulišu cirkulaciju i čiste kožu razbijajući zarobljenu tečnost koja dovodi do pojave celulita, pružaju mogućnost da vrlo kvalitetno u kućnim uslovima doterate i zategnete kožu i smanjite grubu strukturu celulita.

Aloe Body Toner je bogat lekovitim biljkama, krem sa hidrantnom osnovom, posebno proizveden za negu kože. Uz pomoć celofana, popravlja tonus kože (zateže je).

Dva snažna sastojka, cimetovo ulje i paprika pojačavaju krvotok, koža ispod celofana se greje i pomaže razlaganju celulita.

Deluje tako što kožu neguje i hidratiše, učvršćuje, ujedno je i zagreva, a upotrebom u kombinaciji sa celofanom pospešuje razlganje i topljenje celulita, tj izbacivanja.

Koristi se u kompletu za skidanje celulita i strija, a koristi se zajedno sa Aloe bath Gelee i Aloe Conditioner creme.

NAČIN KORIŠĆENJA: Ovaj set pruža neverovatno poboljšanje kada se korosti pravilno.
   - Delovi tela koji se mogu umotavati u foliju: gornji deo (nadlaktica)ruku, butine, donji deo  trupa (ispod grudne kosti)
   - Delovi koji se NE SMEJU umotavati u foliju: deo izmedju lakta i ručnog zgloba (podlaktica), listovi nogu (potkolenica), gornji deo trupa (od ramena do grudi)
Napomena: NE korisite foliju ukoliko imate bilo koji problem sa cirkulacijom ili upalom vena ili neki srčani problem.

SADRŽI: Aloe Vera Gel, Bršljen, Suručicu, Belu Lozu, Papriku, Preslicu, Topljivi kolagen, hidrolizovani elastin, ulje cimeta, vitamin C, dejonizovanu vodu.

Ako se kupuje ceo set dobija se u okviru njega, a može se kupiti i pojedinačno ili kao dopuna za set.
Pakovanje: Tuba 113 grama



Нема коментара:

Постави коментар