четвртак, 27. децембар 2012.

ALOE Lotion ( # 62 )

Plava krema: bolovi u nogama i otoci, prosirene vene, opekotine od sunca, problemi sa bubuljicama
 
ALOE LOTION - plava krema za vene
 
Ovo je univerzalna koncentrovana krema za kožu sa jojobinim uljem i vitaminima C i E koja hidrira i umiruje kožu, a kolagen i elastin se dodadju ovoj finoj smesi da pomognu u održavanju gipke i elastične kože.

PRIMENA: Delovanje ove kreme je univerzalno i prilikom nanošenja stvara osecaj  hlađenja. Donosi olakšanje kod svraba, kod bolova u nogama (vene), ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, opekotina od sunca, izuzetna za hidratisanje kože posle sunčanja, problema sa bubuljicama. Može se kombinovati sa FIRST-om ili Aktivatorom, narocito kod opekotina.

Koristi se za vene, kapilare, hemoroide (treba neprestano mazati dok otok ne splasne), otoke nogu i zglobova. Čudotvorno deluje na suvu, ispucalu i osetljivu kožu, poboljšava kvalitet kože.

Način upotrebe: Kremu mazati u tankom sloju posle tuširanja, 3 puta dnevno u 3 sloja (namazati, sačekati da se upije, pa ponoviti jos 2 puta na isti način, tako raditi 3 puta na dan)
PAŽNJA: Vazno je da koža pre nanošenja kreme bude čista, jer Aloe Vera lekoviti sastojci prodiru jako duboko, do sedme dubine tkiva. Tako i leče, odnosno prvo se vide rezultati kod dubinskih vena, pa vene ispod površine kože, zatim čvorovi i vene na površini i tek na kraju kapilari.

SASTAV: sadrži 75 % Aloe Vera Gela, ulje jojobe, ulje kostica kajsije, kolagen, elastin alantoin, vitamine E i C, oleinska kiselina, lanolin, mineralna ulja

Rok trajanja: 4 godine
Pakovanje: Tuba 118 grama
 

Нема коментара:

Постави коментар