среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Bee Propolis ( # 27 )



Forever PROPOLIS - Propolis imuno-bioterapija

Kada mislimo na pčele, najpre pomislimo na med i polen. Još jedna vašna supstanca je propolis. Pčele radilice sakupljaju lepljivu smolu (izlučevina drveća) i izlažu metabolizmu.
Tako nastaje propolis, kojim oblažu košnicu u cilju zaštite zajednice od prodora raznih infekcija. To je tako delotvorno da je unutrašnjost kosnice bezbednija od mnogih operacionih sala. Naziv propolis je starogrckog porekla i znači “ispred grada”, stražar koji čuva roj.

Propolis ima 5000 godina dugu istoriju. Asirci i Grci su koristili propolis za očuvanje dobrog zdravlja. Sadrži 22 amino kiseline, vitamine B kompleksa i ojačan matičnim mlečom, Forever Bee Propolis je od velike pomoći organizmu u izgradnji jakog odbrambenog sistema.

Značajan deo propolisa je pčelinji vosak. Najvažniji i njegov veći deo čine flavonoidi, a manji, ali važan sastojak su još kalkoni, dihidrikalkoni, katehini, vitamin B1, B2, B6, C, E, nikotinska kiselina, aminokiseline, enzimi, boje, minerali, kalijum, natrijum, magnezijum, aluminijum, fosfor, silicijum, vanadijum, kobalt, sumpor, nikl, cink.

Lekovita svojstva propolisa poznata su od davnina. Narodna medicina primenjivala je propolis u lečenju rana i za lečenje gnojnih zapaljenja.
Rasprostranjeno je bilo saznanje o njegovom baktericidnom i fungicidnom delovanju. Zbog smanjene otpornosti dijabeticari su podložni gljivicnim i bakterijskim infekcijama, pa im je propolis od velike pomoći.

I zdravim osobama, deci i odraslima, preporučuje se propolis kao bioterapija za jačanje imunološkog sistema.

Osnovna polja delovanja: katar (zapaljenje sluznice) želuca, katar creva, zučna kesica, infekcije žučnih i mokraćnih puteva. Lako se apsorbuje i lako stiže u naše ćelije, ne oštecuje korisnu crevnu floru, ne opterecuje bubrege.

Kontraindikacija nema.

Forever Bee Propolis preporučujemo kao izvrsnu hranu za naš organizam u obliku tableta. Forever Living Products, zahvaljujući postupku koji je zaštićen patentom, obezbeđuje nam 100% čist propolis.

Najznačajnija dejstva propolisa: imuno-bioterapija za jačanje imunološkog sistema, kod katara želuca, infekcija žučne kesice i žučnih puteva, infekcija mokraćnih puteva, promene na koži.

Sastav: svaka tablet sadrzi 500 mg 100% čistog propolisa, med, matični mleč, soja protein, stearinsku kiselinu.

Pakovanje: 60 tableta
Rok trajanja: 4 godine





Нема коментара:

Постави коментар