среда, 12. децембар 2012.

FOREVER Royal Bee Jelly ( # 36 )


Forever ROYAL JELLY - pčelinji matični mleč
 
Royal Jelly je mlečna izlučevina koja se luči iz ždrelne žlezde pčela radilica. Ova “super hrana” pčela se posebno meša sa enzimima i njome se hrani svaka pčela matica.

Ovo je isključivo hrana pčele matice za sve vreme njenog visoko produktivnog života, koja joj omogućava da položi i do 3000 jaja dnevno u toku njenog šest godina dugog životnog veka. Pčele radilice koje jedu običan med, žive samo četiri do šest nedelja.
 
Royal Jelly sadrži vitamine A, C, D i E i bogat je izvor prirodnog skladišta kompleksa B vitamina. Glavni sastojak je vitamin B5 (pantotenska kiselina), jedan od najvažnijih supstanci u organizmu, bitna za sintezu i metabolizam proteina, masnoća, ugljenih hidrata i nekoliko hormona.

Royal Jelly sadrži svih osam esencijalnih amino kiselina, plus deset sekundarnih amino kiselina i značajne količine minerala: kalcijuma, bakra, gvozđa, fosfora, kalijuma, silicijuma i sumpora. Royal Jelly takođe sadrži i nukleinsku kiselinu.
 
Royal Jelly je bogat proteinima koji se stvaraju za vreme varenja polena.

 
Naš Royal Jelly se skuplja sa suvih, zabačenih, visoko pustinjskih predela gde prastari uslovi obezbeđuju idealnu okolinu za naše košnice. On se vadi iz košnica i odmah suši zamrzavanjem samo da bi se uklonio višak vode iz proizvoda, ostavljajući sve vitamine, minerale, enzime i koenzime nedirnute.

 
Mleč izvanredno povoljno deluje i daje rezultate kod beba, kod slabo razvijene dece, kod problema sa stomakom, kod malokrvnosti, nedostatka apetita.

Podmlađuje organizam starijih osoba, prvenstveno pojačava razmenu materija, smanjuje zakrčavanje krvnih sudova i popravlja krvnu sliku. Posebno pojačava razmenu materija pojedinih organa kao što su srce, jetra i tkiva koja hrane nerve. Sprečava povećanje nivoa holesterola u krvi, a zahvaljujući tome i zakrčavanje krvnih sudova. Značajno skraćuje period oporavka posle bolesti ili operacije.
 
Najznacajnija dejstva maticnog mleca:
 
- reguliše stomačne probleme; 

- reguliše razmenu materija; 
- popravlja krvnu sliku (malokrvnost); 
- sprečava zakrčavanje krvnih sudova; 
- ublažava simptome starenja; 
- kod avitaminoze; 
- kod kožnih bolesti; 
- kod mongoloizma; 
- kod moždane skleroze; 
- kod depresija; 
- kod nervnih slabosti; 
- kod emocionalnih smetnji.
 
Uprkos širokoj skali bolesti i stanja kod kojih efikasno deluje, matični mleč nije lek niti neko čudotvorno sredstvo, već vrlo visokovredna hrana koja je u stanju da u ljudskom organizmu normalizuje poremećaje njegovim pravilnim funkcionisanjem.

Upotreba matičnog mleča podjednako se preporučuje kako zdravima, tako i osobama sa zdravstvenim problemima.
Uz lekarsku kontrolu preporučuje se kod prekomerne iscrpljenosti, nedostatka apetita, duševne i fizicke poremećenosti, prevremene starosti, depresije, nervne slabosti i kod emocionalnih smetnji.
 
Forever Living Products nudi blagotvorno dejstvo mleča u obliku lingvaleta koje se stavljaju pod jezik jer organizam samo na taj način moze da ga maksimalno iskoristi.

 
Sastav: svaka lingvaleta, pojedinačno, sadrži 250 mg 100% čistog matičnog mleča

 
Pakovanje: 60 lingvaleta.

Rok trajanja: 4 godine



Нема коментара:

Постави коментар