понедељак, 31. децембар 2012.

GENTLEMAN 's PRIDE ( # 70 )

Losion za posle brijanja ima višestruko dejstvo jer je potpuno bez hemikalija i Alkohola

GENTLEMAN's  PRIDE - losijon posle brijanja

Kada sečivo brijača prelazi preko vaše kože, tada može izazvati posekotine i ogrebotine čineći da vaša koža bude iziritirana i suva.  Vrlo se često dešava da osobe sa osetljivom kožom, prilikom brijanja, imaju i krvave ranice po licu pa se čak dešava da se krv i ne može tako lako i odmah zaustaviti. Za svakog muškarca to je veliki problem nakon brijanja.

Većina proizvoda koji se mogu nabaviti u prodavnicama, a reklamiraruje se kao savršeni posle brijanja , u sebi sadrže ALKOHOL i neke dodatne hemikalije koje kada se nanesu posle brijanja daju osećaj pečenja, a Alkohol sam po sebi dodatno isušuje kožu. Vrlo se često dešava i da osobe sa osetljivom kožom nakon nanošenja takvih losiona samo dodatno iziritiraju kožu lica.

Gentleman's Pride je BEZALKOHOLNI balzam koji se nanosi posle brijanja, a deluje višestruko na kožu:
- Idealan je za osetljivu kožu
- Sprečava urastanje dlaka
- Sprečava pojavu bubuljica
- Ne narušava pH vrednost kože
- Korisiti se kao krema
- Hidratiše i hrani kožu
- Ima izuetan muški prijatan miris
- Ne iritira i nakon nanošenja zaustavlja krvarenje po licu

Namažite i umirite svoju kožu sa hidrantnim bezalkoholnim losionom za posle brijanja, pravog muškog mirisa. Osetite ledenu veselost ove jedinstvene mešavine kreme za mazanje i ovlaživača kombinovanih sa prirodnim, stabilizovanim Aloe Vera Gelom.

U obliku glatke, svilene kreme ima dvojako dejstvo: da jača kožu i umiruje i da popunjava kožu posle brijanja. Aloe Vera pomešana sa specijalnim kondicionerima kao što su ruzmarin i kamilica čine da losion blago umirujuće deluje na kožu.

Muškarci  će voleti svež i čist osećaj posle primene ovog losiona, a žene će voleti njegov jedinstveni muški miris!

Sadrži: Aloe Vera gel, hijauloronsku kiselinu, askorbinsku kiselinu, vitamin C, A i E, Alantoin, ekstrakte ruzmarina i kamilice

Pokazao se da ga i žene koriste jer kod njih u kombinaciji sa jos nekim proizvodima izuzetno deluje na celulit.

Pakovanje: 118 ml 

Нема коментара:

Постави коментар