уторак, 11. децембар 2012.

Forever Active Probiotic ( # 222 )


Dobre bakterije

Prema rečniku, mikrob je sićušna forma života, mikroorganizam. Ljudska bića su domaćini raznim vrstama mikroba. Oni žive na našoj koži, u nasim ustima i u svim delovima naseg gastrointestinalnog trakta. Zapravo, procenjeno je da vise od 400 razlicitih vrsta mikroba stanuje u ljudskom telu kao u svojoj kući – oni su čak mnogo brojniji nego ćelije u nasem organizmu.

Mikrobi su živi organizmi koji postoje u nasem telu i igraju važnu ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Neki mikrobi su losi, medjutim, većina mikroba je blagotvorna. Ove “dobre bakterije” su nazvane “probioticima”, od grčke reči “za zivot”. Organizacija za ishranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim Nacijama (FAO) definisala je probiotike kao “žive mikroorganizme koji u adekvatnim količinama, doprinose boljem zdravlju domaćina”.

Forever Living Products prepoznaje značajnu potrebu da se blagotvorni mikrobi po ljudsko zdravlje, koriste kao dodatak ishrani putem probiotske terapije. Osmišljen da potpomogne zdrav digestivni sistem, Forever Active Probiotic je mala, laka za gutanje tableta, koja pomaže da se savlada neravnoteža u organizmu do koje dolazi zbog našeg izbora hrane i stila života koji neopazeno dovodi do redukcije količine prirodnih probiotika. Forever Active Probiotic deluje pre svega u debelom crevu gde pomaže proces varenja hrane, tj. oslobadjanje hranljivih sastojaka za absorciju i pozitivno doprinosi normalnom ljudskom rastu i razvoju pomažući da se odrzi balansiran i zdrav sistem.

Posto su probiotici sami za sebe vrlo krhki (tolota i stomačna kiselina ih lako uništavaju), Forever Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbedjuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, šest blagotvornih vrsta mikroba, oslobodi iz kapsulice tek kada dodje do zeljenog odredista – debelog creva. Vrste probiotika u Forever Active Probiotic-u poticu iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

- Lactobacillus Acidopfilus – sprečava pojavu nepoželjnih organizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastanjivanje
- Bifidobacterium Longum – izbacuje loše bakterije i smanjuje pojavu gastrointestinalnih oboljenja
- Bifidobacterium Lactis – snižava nivo pH vrednosti u telu i sprečava porast nepozeljnih bakterija
- Lactobacillius Rhamnosusštiti intestinalni trakt od nepoželjnih bakterija
- Lactobacillus Bulgaricus – odrzavaju čistoću i balansiranost tankog creva
- Lactobacillus Plantarumčuva osnovne nutritiente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepoželjnih substanci u našoj hrani.

Ovaj proizvod je stabilan na sobnoj temperaturi i nije potrebno da se čuva u frižideru da bi sačuvao svoja svojstva.

Ono sto je izuzetno u vezi Forever Active Probiotic-a je to sto on deluje u tandemu sa našom patentiranom Aloe Verom. Aloja deluje kao “prebiotik” koji obezbedjuje idealno okruženje za funkcionisanje probiotika. Ukoliko je vaš cilj da potpomognete zdrav digestivni sistem ili da povećate absorciju hranljivih sastojaka i imunoloski sistem, dodajte Forever Active Probiotic svom dnevnom programu dopunske ishrane.

NAČIN UPOTREBE: Popiti 1 tabletu dnevno sa vodom (najbolje 0,3dl Aloe Vera Gela razblažiti sa 1,5dl negazirane mineralne vode) na prazan želudac ili minimum 2 sata posle jela. Kapsulu ne zvakati ili gnjeciti!!!
PAKOVANjE: 30 kapsulica



Нема коментара:

Постави коментар