петак, 11. јануар 2013.

Aloe-Jojoba Shampoo ( # 260 )

ALOJIN šampon za kosu sa Alojom i Jojobom, blag i hranljiv šampon koji štiti i neguje i kosu i kožu glave

Aloe-Jojoba Shampoo - Šampon za kosu od Aloje i Jojobe
 
Stabilizovani Aloe Vera Gel blagotvorno deluje ne samo na našu kosu već i na kožu glave.
Svojstva ALOE Vera gela i njegov visok sadržaj u svim pa i u ovom proizvodu čine šampon prirodnom alternativom drugim šamponima za kosu, dok ga u isto vreme njegova blago formula čini podesnim za sve tipove kose.

Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloji direktno deluju na kosu, te na taj način kosu održavaju zdravom a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave i vlasište.
Njegovo enzimsko delovanje uklanja izumrle ćelije, a blagotvorno dejstvo Aloe Vera gela ojačava kosu uz alojine amino kiseline koje se slažu sa aminokiselinama u folikulima i papilama vlasi i opskrbljuje saponinima i prirodnim agensima i daju kosi gustinu.

Jojobino ulje, drugi važan sastojak, izvanredno se razmazuje i koristi se u formulama za negu kose već jako dugo jer popunjava izgublenu vlažnost kako kože tako i kose. Pojačava njenu gustinu dok otklanja očvrsle naslage masnih izlučevina lojnih žlezdi i jača stabljiku vlasi i njene krajeve.

Ovo, naravno, olakšava raščešljavanje duge kose i uklanja statički eletricitet, tako da kosa posle sušenja deluje suvo i raspršeno.

Ovaj šampon je blag proizvod koji je u stanju da opere čak i najmasniju kosu, uklanja perut i umiruju vlasište, nadoknadjuje gubitak vlage iz kose, sprečava i zaustavlja opadanje kose, daje volumen čineći vašu kosu sjajnom i poslušnom.
Pogodan je za sve tipove kose.

Savet:
Pošto je šampon koncentrovan, a nema štetnih efekata potrebno ga je nanositi u manjoj količini pri čemu će efekat pranja biti i dalje kvalitetan, kosu prati na uobičajen način stim što bi bilo poželjno kosu i kožu glave blago masirati nakon nanošenja šampona 3-5 minuta da bi se hranljive materije upile u dalku i umirile kožu glave i nahranile koren. Kosu prati svaki treci dan.
Pakovanje: 296ml 

Нема коментара:

Постави коментар