четвртак, 3. јануар 2013.

Forever Aloe Pro Set ( # 66 )

Alojin lak za kosu ne sadrži Alkohol koji oštećuje i koren i samu dlaku

FOREVER  ALOE PRO - SET - lak za kosu

Da bi zadovoljio potrebe potrošača, Forever je pripremio Lak za kosu bez alkohola koji sadrži najbolje raspoložive sastojke. Ne samo da štiti kosu, već joj zadržava dugo oblik i frizure.

Mnogi sprejevi, tj. lakovi za kosu koji nam se  svakodnevno nude i stoje u prodavnicama, sadrže Alkohol koji dehidratiše kosu.
Duža upotreba na alkoholu baziranih proizvoda za oblikovanje kose može dovesti do začepljenja folikula i do porasta inhibirajućeg zaštitnog sloja na stablu dlake, što dovodi do toga da se kosa isušuje i gubi boju.
To može takodje iritirati i samo vlasište kose i dovesti do drugih, većih problema sa kosom.

Glavni sastojci:  Alojinog spreja tj. Laka za kosu su dobri za vlasište i kosu, a izmedju ostalog tu su:
Prečišćena voda, koja popunjava gubitak vlažnosti usled preteranog feniranja i delovanja sunčevih zraka, stabilizovani Aloe Vera Gel, koji povećava elastičnost kose što omogućava bolje oblikovanje kose , a Hidrolizovani proteini iz povrća nadoknađuju hranljive sastojke.

Kada se koristi uz Alojin Šampon i balzam za kosu, Alojin Lak za kosu dodatno štiti kosu od cvetanja i drugih oštećenja.
On je odličan kondicioni, završni i dekorativni sprej, tj. LAK. Kada se nanese u nekoliko tankih slojeva (koji se u međuvremenu osuše), daće vašoj kosi čvrstinu i zdrav sjaj.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Držeći bocu na udaljenosti od oko 15 cm, ravnomerno isprskajte. Oblikujte kosu po želji i ostavite da se osuši. U koliko je neophodno, ponovite na isti način.

BEZ ALKOHOLA
Nanosi se i na SUVU i na VLAŽNU kosu
Neguje i kosu i vasište, daje sjaj  i punoću bez lepljenja

SADRŽI:
Aloe Vera Gel, glicerin, hidrolizovani sojin protein, mukopolisaharide, hijaulornsku kiselinu, vitamin C, jojobino ulje, proteine iz povrća

Pakovanje: 178 ml 

Нема коментара:

Постави коментар