петак, 25. јануар 2013.

Vitolize Men's ( # 374 )


 Vitolize for Men - Suplement za vitalnost muškarca

   
Zdravlje prostate kad tad postaje važan problem muškarca iako tačna dob kada se to dešava može da varira. Vit♂lize Mens je snažan suplement za vitalnost muškarca, ali od sad takođe sadrži i više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika, hranljivih sastojaka i više moćnih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem, Vit♂lize Mens prestavlja prirodno rešenje za podršku zdravlju prostate. Ova jedinstvena formula, obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanasa koji pomažu da se održi normalan protok urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i obezbeđuju optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mešavina

Vit♂lize Mens je sastavljen od autentične zaštićene biljne mešavine koja obuhvata saw palmetto, pygeum i seme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka
 

Vit♂lize Mens takođe sadrži mešavinuhranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškarca i da potpomogne zdravu funkciju prostate. Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.
Kvarcetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi obezbedili potpunu podršku prostati. Takođe obezbeđuje polifenole, ekvivalentne konzumiranju celog ploda nara.


Nov i poboljšan

Osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize, dodati su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji sa kvercetinom. Vitamini C, D i B6 su neophodni za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

  • Prirodno rešenje za održavanje zdravlja prostate
  • Pomaže u održavanju normalnog mokrenja (otok prostate)
  • Unapređuje funkciju testisa
  • Stimuliše normalizaciju hormona
  • Podrška zdravlju muškarcać
  • Antioksidans   



Ostali sastojci:Želatin, glicerin, destilovana voda, pčelinji vosak, soja lecitin i ekstrakt rogača.
Način upotrebe: 2 meke kapsule dnevno kao dodatak ishrani

Sadržaj: 60 mekih kapsula 

Нема коментара:

Постави коментар