петак, 11. јануар 2013.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse ( # 261 )

Aloe regenerator za kosu koji pored Aloje sadrži i jojobino ulje i kompleks vitamina 

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse - Aloe-Jojoba balzam za kosu

Forever Living je iskoristio sve prednosti najnovije tehnologije u izradi proizvoda za negu kose i kombinovao sa sopstvenom renomiranom tehnologijom prerade Aloje i Jojobe. Stvorili smo pH balansiran, blag i efikasan balzam za negu kose.

Delotvorna kombinacija Aloe Vere i Jojobe osnažuje kosu i tako joj daje osećaj svežine i izgled svilene elegancije.
Zahvaljujući ovim sastojcima dobili smo agens koji jača kosu otklanja elektrostatički naboj koji se stvara u kosi. Drugi agens oblaže dlaku kose i čini je jačom i mekšom, eliminišući rascepljene krajeve i dajuči kosi raskošan i čist izgled.

Zaštitni sloj se zadržava na dlaci(kosi) i bori se s efektima atmosferskog zagađenja i prekomernog feniranja.

Sertifikat Medjunarodnog Naučnog saveta Aloje na svakoj tubi je dodatni dokaz da je ovaj proizvod prvoklasan i da je sadržaj aloje u njemu visok i 100% prirodan, tj. da je proveren i da je dokazano dobar kada je reč o nezi kose.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Posle šanponiranja sa Aloe - Jojoba šamponom, utrljajte Aloe - Jojoba balzam u kosu i ostavite da deluje 2-3 minuta. Proizvod je visoko koncentrovan pa ga koristite štedljivo. Nakon toga isperite kosu i oblikujte je kao i obično.
 
ALOE regenerator za kosu sadrži: kao i svaki proizvod Forevera, visok sadržaj Aloe Vera gela u pakovanju, Jojobino ulje, Dejonizovanau vodu, pšenične proteine, glicerin, Pantenol (Provitamin B5), Limunsku kiselinu, kompleks vitamina, i hranljivih materija.

Pakovanje:  296 ml

Нема коментара:

Постави коментар