понедељак, 31. децембар 2012.

GENTLEMAN 's PRIDE ( # 70 )

Losion za posle brijanja ima višestruko dejstvo jer je potpuno bez hemikalija i Alkohola

GENTLEMAN's  PRIDE - losijon posle brijanja

Kada sečivo brijača prelazi preko vaše kože, tada može izazvati posekotine i ogrebotine čineći da vaša koža bude iziritirana i suva.  Vrlo se često dešava da osobe sa osetljivom kožom, prilikom brijanja, imaju i krvave ranice po licu pa se čak dešava da se krv i ne može tako lako i odmah zaustaviti. Za svakog muškarca to je veliki problem nakon brijanja.

Većina proizvoda koji se mogu nabaviti u prodavnicama, a reklamiraruje se kao savršeni posle brijanja , u sebi sadrže ALKOHOL i neke dodatne hemikalije koje kada se nanesu posle brijanja daju osećaj pečenja, a Alkohol sam po sebi dodatno isušuje kožu. Vrlo se često dešava i da osobe sa osetljivom kožom nakon nanošenja takvih losiona samo dodatno iziritiraju kožu lica.

Gentleman's Pride je BEZALKOHOLNI balzam koji se nanosi posle brijanja, a deluje višestruko na kožu:
- Idealan je za osetljivu kožu
- Sprečava urastanje dlaka
- Sprečava pojavu bubuljica
- Ne narušava pH vrednost kože
- Korisiti se kao krema
- Hidratiše i hrani kožu
- Ima izuetan muški prijatan miris
- Ne iritira i nakon nanošenja zaustavlja krvarenje po licu

Namažite i umirite svoju kožu sa hidrantnim bezalkoholnim losionom za posle brijanja, pravog muškog mirisa. Osetite ledenu veselost ove jedinstvene mešavine kreme za mazanje i ovlaživača kombinovanih sa prirodnim, stabilizovanim Aloe Vera Gelom.

U obliku glatke, svilene kreme ima dvojako dejstvo: da jača kožu i umiruje i da popunjava kožu posle brijanja. Aloe Vera pomešana sa specijalnim kondicionerima kao što su ruzmarin i kamilica čine da losion blago umirujuće deluje na kožu.

Muškarci  će voleti svež i čist osećaj posle primene ovog losiona, a žene će voleti njegov jedinstveni muški miris!

Sadrži: Aloe Vera gel, hijauloronsku kiselinu, askorbinsku kiselinu, vitamin C, A i E, Alantoin, ekstrakte ruzmarina i kamilice

Pokazao se da ga i žene koriste jer kod njih u kombinaciji sa jos nekim proizvodima izuzetno deluje na celulit.

Pakovanje: 118 ml 

недеља, 30. децембар 2012.

ALOE Bright Toothgel ( # 28 )

Alojina pasta za zube pored toga što održava zdravlje usta, desni i zuba ujedno i leči i umiruje bolne i iziritirane procese

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL - Alojina pasta za zube

Aloe Vera je hiljadama godina pre svega postala poznata zbog njenih mnogobrojnih dokazanih svojstava na koži jer sav njen prirodni Biohemijski sastav deluje direktno na bolna mesta tako što deluje anti bakterijski, uništava gljivice, viruse i infekcije, a pri tome ujedno i hrani jer sadrži preko 250 hraljivih i korisnih materija za naše ćelije i naš organizam.

Zbog svih ovih svojstava koje Aloja poseduje njeno delovanje je još važnije kada deluje unutar našeg organizma, na taj način kao prvo dezinfikuje našu usnu duplju, a tokom pranja zuba hraljivi elementi same Aloje se ugrađuju u mikropore na našim zubima i čuvaju zdravlje naših zuba iznutra, od zivca, korena ka spolja.

Pasta za zube je formulisana je tako da može cela porodica da je koristi, sadrži u sebi samo visoko kvalitetne sirovine, laboratorijski ispitane.
Pogodna je i za vegeterijance jer ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode.
Prirodni ukus peperminta i spearminta ostavlja osećaj svežine i čistoće u ustima.
Kombinacija Stabilizovanog Aloe Vera Gela i pčelinjeg propolisa umiruje desni i sluzokožu usta i može se naneti direktno i kada je pranje isuviše bolno.

Ukoliko se dogodi da vas zub inače zaboli, kao prva pomoć će vam biti sama pasta za zube, potrebno je samo da iz tube istisnete određenu količinu paste i ukoliko je moguće pastu ubacite u šupljinu zuba ili izmasirajte desni. Bol će se smanjiti a ako je neki lakši problem i skroz nestati.
Ovakvo delovanje paste je jednostavno, sadržaj same paste je stabilizovani Aloe Vera Gel koji zajedno sa propolisom deluje kao prirodni antibiotik  pri čemu će zajedno sa Alojom dovesti do umirenja.

SADRŽI: Visok sadržaj Aloe Vera Gela i Propolisa, glicerin, Irsku mahovinu, Prirodnu aromu Peperminta..
 
SPREČAVA: paradentozu, otkalnja kamenac, gljivična oboljenja usta i stomatita,umiruje bolne procese, neguje i hrani desni, čisti zube, održava svež dah i belinu zuba bez agenasa i hemikalija za izbeljivanje.

NE SADRŽI FLUOR I NE OŠTEĆUJE GLEĐ
Pakovanje: 130 grama

ALOE Ever-Shield ( # 67 )

ALOE vera stik eliminiše neprijatne mirise, ne zaustavlja znojenje, bogat je sadržajem Aloje i zaštitnim materijama iz nje 

ALOE  EVER-SHIELD - dezodorans u stiku
 
Alojin Dezodorans u stiku je po svom sastavu jedinstven na tržištu u celom svetu i to iz više razloga.
Pruža dugotrajnu i efikasnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa. Prijatnog je mirisa i sadrži zaštitne materije iz same biljke Aloje.

NE SADRŽI OŠTRE ALUMINIJUMOVE SOLI koji kod klasičnih porizvoda slične namene služe za sprečavanje znojenja, ne ostavlja fleke i tragove na odeći.

Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo, zato se ovaj proces ne sme veštački zaustaljati jer kasnije može doći do nepotrebnih komplikacija.

Ono što je neophodno jeste da se, pored toga što je znojenje normalno za kožu,  zaustave neprijatni mirisi. Aloe vera stik uništava bakterije koje se razvijaju u vlažnoj sredini i eliminiše neprijatne mirise, a pri tome održava kožu mekom i negovanom.
Upravo to omogućava Alojin Deodorans u stiku, normalno znojenje bez neprijatnih mirisa.
 
Već duže vreme predmet raznih diskusija, lekara, naučnika i kozmetičara  jeste uticaj kozmetičkih preparata protiv znojenja (dezodoransi - antiperspirananti) na pojavu tumora i cisti na grudima (tumor dojki kao posledica aluminijumovih soli).
Upravo iz tog razloga firma FOREVER LIVING  je u ovaj proizvod uložila veliki trud čiji je cilj bio potpuna čistoća i bezbednost proizvoda.

Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina, kako bi ovaj proizvod ispunio visoko postavljene ciljeve, a neki od njih su da u budu zdravi i bezbedni za upotrebu svih nas i bez štetnih primesa i dodataka.

Sadrži: Aloe Vera Gel kao osnovu u velikom procentu sadržaja.
VAŽNO:
Ne sadrži štetne aluminijumove soli
Ne sadrži talk (ne ostavlja tragove na odeći)
Ne sadrži ALKOHOL (ne peče posle depilacije)
Uništava bakterije koje izazivaju stvaranje neprijatnih mirisa
Deluje antibakterijski i antigljivično, ne zapušava pore na koži
Pakovanje: 92,10 g (izuzetno ekonomično, traje čak do 6 meseci)
Rok trajanja proizvoda: 4 godine

AVOCADO Face & Body Soap ( # 284 )

Avocado sapun od 100%-tnog sadržaja Avocado putera i vitamina idealan za svakodnevno održavanje nege lica
 
AVOCADO Face & Body Soap - Sapun od Avokado putera  za lice i telo

Prirodna lepota počinje sa lepom i zdravom kožom, a čista i zdrava koža počinje sa prirodom.
Već 30 godina Forever Living Proizvodi su lider u pronalaženju prirodnih izvora za mekšu, nežniju i lepšu kožu. I mi smo još nešto usavršili - Avokado.Sapun je napravljen od 100% sadržaja Avokado putera.

Avokado Face and Body Soap voli vašu kožu, hidrira je čistim sastojcima voća koje podmlađuje kožu. Avokado opušta svaki tip kože, nežno i bez iritacija čisti masnu kožu i održava čistoću pora.
Koristi se i za suvlji i osetljiviji tip kože, brzo je umiruje, prodire duboko u pore, hrani i hidrira kožu.
Kako i vlaži i hidrira kožu, Avokado Face and Body Soap nastavlja da deluje i nakon kupanja.

Sveži miris limuna pomaže da koža ostane nežna i elastična tokom celog dana, podstiče i stimuliše proizvodnju kolagena u koži, daje koži baršunasti osećaj, neguje kožu i ujedno je hrani.
     - Avokado je bogat vitaminima A, B, D i E
     - Sadrži antioksidante koji vezuju slobodne radikale

SASTAV: 100 % -tni sadržaj Avokado putera, sa dodatkom umirujućih lekovitih ulja, sadrži vitamine A, B, D i E

Pakovanje: komad 142 grama

ALOE hand & face soap ( # 38 )

Tečni sapun sa visokim sadržajem aloje, uljem jojobe, uljem kostica Breskve. Ne isušuje kožu, ne iritira oči
 
ALOE hand & face soap - Tečni sapun sa visokim sadržajem Aloje i Jojobinog ulja

Alojin tečni sapun je hidrantno sredstvo za pranje ruku, lica i tela sa velikom količinom Aloje. Stvara raskošnu penu tako da na koži ostavlja osećaj čistoće, glatkoće i svilenkastosti dok u isto vreme smanjuje iritacije koje se mogu osetiti kod većine sapuna.

Ovo je formula koja ne izaziva sušenje kože, ne izaziva iritaciju očiju (ne izaziva suzenje) pa je zbog toga idealan kako za malu decu, tako i za odrasle.
Biorazgradiv je ,pH balansiran i ne iritirajući, dovoljno blag za svakodnevno pranje lica,ruku ili tela i pogodan je za osobe sa osetljivom kožom, prijatnog je mirisa i jednostavno odgovara svakoj osobi a idealan je za celu porodicu.

Pomaže lečenju ekcema, dermatita i drugih promena na koži posebno kod osoba koje boluju od psorijaze, ne izaziva alergijske reakcije nego ih smiruje, antibakterijski deluje, hidrantan je i vraća koži vlažnost i održava pH vrednost kože.

SASTAV: Aloe Vera Gel, ulje Jojobe, Kolagen, Elastin, Alantoin,ulje iz koštica Breskve, vitamini A, C, E 
Pakovanje:  473 ml (1000 doza)

ALOE Sunscreen Spray ( # 319 )


Aloe zastitini sprey ima SPF 30 zaštitu i veliki procenat čiste aloje koja štiti našu kožu kako od starenja, raznih oštećenja tako i od oštećenja koja mogu nastati usled dužeg boravka na suncu i još poseduje dodatna korisna dejstva otpornosti na vodu pa vam omogućava da bezbrižno plivate i boravite u vodi bez straha od opekotina.



Samo jednim brzim pritiskom na pumpicu naprskajte sprej i spremni ste za polazak i kupanje bez briga. Slobodno ga mogu koristiti i deca i odrasli !


Pakovanje: 178ml


Više o sastavu pročitati OVDE


ALOE Body Toning Kit ( # 55 )

Set za uklanjanje celulita i strija na efikasan vidljiv i kvalitetan način

ALOE BODY TONING KIT - Komplet za uklanjanje celulita i strija

Celulit je, hronična upalna i degenerativna bolest vezivnog tkiva kože, naročito njenih elastičnih vezivnih vlakana, pri čemu ženski polni hormon estrogen i nasledni faktori igraju glavnu ulogu. Međutim, za nastanak celulita odgovoran je i čitav niz dodatnih faktora koje treba poznavati i koliko je moguće ne dozvoliti njihovo ispoljavanje.
 

Kako nastaje celulit? Šta i kako učiniti da se ne pojavi? I možemo li ga se riješiti?

Nikome se ne sviđaju bedra i bokovi puni rupica, ali mnoge osobe ih imaju. Kod celulita naslage prekomerne masti stvaraju kožu sa površinom punom rupica slična takozvanoj "pomorandžinoj kori".

Celulit je posljedica preteranog povećanja volumena ćelija masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u telu, što sprečava normalan odvod krvi i limfe koji odvode otpadne tečnosti iz tkiva

Materije koje organizam ne izluči skupljaju se u dubokom sloju kože, u prostorima između ćelija masnog tkiva i pritiskaju sitne krvne sudove koje ne mogu masnim ćelijama dovoditi normalnu količinu krvi, odnosno hranljive materije.

Celulit je propraćen oštećenjem okolnog tkiva koje postaje neelastično, te tako dovodi do površinske deformacije kože. U delovima tijela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na površini kože vidimo kao 'pomorandžinu koru', a isto tako slabi i njen tonus.
Obzirom da se celulit nalazi u dubljim dijelovima kože, u hipodermisu, ima tendenciju povećavanja, jer se masne ćelije volumenom povećavaju. Posljedica je pogoršanje celulita, usporena cirkulacija krvi što uzrokuje zadržavanje vode i loše uklanjanje masti i štetnih materija. Tada kažemo da se celulit čvrsto ugradio(tvrdi celulit).
Celulita se svakako užasavaju sve žene iako ga gotovo sve imaju, a u posljednje vrijeme imaju ga i muškarci. Na to utiču geni, ishrana, nezdravi  način života, ali i stres i psihološki pritisci pod kojim većina živi. Ružan izgled pomorandžine kore na bedrima, trbuhu, nadlakticama, koljenima, stražnjici nije stoga samo estetski nego i zdravstveni, pa i psihološki problem.

Kako nastaje celulit? Šta i kako uraditi da se ne pojavi? I možemo li ga se riješiti? 

Odgovor, kažu nutricionisti, treba tražiti ondje gdje nastaje problem, a ne gdje se iskazuje: u tijelu u kojem uostalom nastaju procesi koji uzrokuju celulit. Treba ojačati vezivno tkivo, poboljšati cirkulaciju, smanjiti masnoće i ukloniti nakupljenu vodu i toksine. To najčešće znači i promjeniti režim ishrane te povećati fizičku aktivnost uz prirodne dopunjivače.
Postoje mnogi razlozi pojave celulita: poremečaj ravnoteže hormona, kardivaskularni problemi, nedovoljna fizička aktivnost, preterano sedenje, ne dovoljno kretanja, nepravlilna ishrana itd.
Kako nastaje celulit?
Šta i kako učiniti da se ne pojavi? I možemo li ga se riješiti? Odgovor, kažu nutricionisti, treba tražiti ondje gdje nastaje problem, a ne gdje se iskazuje: u tijelu u kojem uostalom nastaju procesi koji uzrokuju celulit. Treba ojačati vezivno tkivo, poboljšati cirkulaciju, smanjiti masnoće i ukloniti nakupljenu vodu i toksine. To najčešće znači i promjeniti režim ishrane te povećati fizičku aktivnost uz prirodne dopunjivače.

Celulit ne poštuje pravila.

U slučaju celulita nema pravila. Samo ga oko deset posto žena nema, a među onih 90 % koje ga imaju čak je oko 32 % mršavih.

Zbog uticaja hormona, nepravilne ishrane i pomanjkanja fizičkr aktivnosti masno tkivo se nakuplja i čini oko 20 do 25 % ukupne telesne težine. U tome se, među ostalim, razlikuje muški i ženski organizam jer žene u tom slučaju imaju manjak mišične mase.
Zbog toga se i ne mogu dobiti odgovarajući rezultat samo s dijetama i izgladnjivanjem. Celulit je promijenjeno masno tkivo koje se nakuplja na određenim dijelovima ženskog tijela (ruke, leđa, stražnjica, trbuh, bedra i koljena).

Uzrok može biti i genetski, ali najveću odgovornost ipak ima ženski hormon estrogen. On uzrokuje nakupljanje i zadržavanje suvišnih masnoća koje se mogu javiti od puberteta do klimakterija. Za njegovo uklanjanje treba mnogo više truda i kombinaciju ishrane, vježbanja i kozmetičkih tretmana.
Celulit koji dobijemo uz debljanje, bez obzira na to je li ono sporo ili brzo, vrlo se lako uklanja. Jedino mu ne smijemo dopustiti da se "ukorijeni". Uz pomoć pravilne ishrane, sporta i kozmetičkih klasičnih tretmana kod takvog ćemo celulita vrlo brzo dobiti dobre rezultate.

Celulit može nastati naglo, tj. mi ga vidimo odjednom, a uzrok može biti debljanje jer se organizam od nekih materija brani tako da prikuplja i akumulira energiju. Stoga izgladnjivanjem ne dobijamo nikakve rezultate, a sve to pospješuje i stres.

Neuredna probava također podstiče pojavu celulita jer puna ili lenja crieva pritiskaju karlicu i tako onemogućuje povratni protok krvi i usporavaju cirkulaciju u nogama. Ishrana bogata voćem i povrćem sa puno biljnih vlakana i vode pomoći će vam ako imate takve probleme. Često je neophodno dodatno unositi biljna vlakna putem kvalitetrnih dopunjivača ishrane.

Pored navedenih faktora, pušenje je vrlo važan štetni faktor u nastanku celulita, jer smanjuje oksidacione procese u organizmu, smanjuje snabdijevanje ćelija neophodnim kiseonikom, a oštećujući krvne sudove smanjuje i snabdijevanje ćelija hranjivim supstancama te dovodi do pojačanog stvaranja slobodnih radikala u tkivu.

Stručnjaci upozoravaju kako su najveći krivci za nastanak celulita i pomanjkanje kretanja, prekomjerni unos kalorija hranom, otežana cirkulacija, stres, pušenje... sve ono što nam je moderni ritam života nametnuo kao svakodnevicu. Porazno je da se zbog stresnog načina života celulit sve više pojavljuje i kod vrlo mladih djevojaka.

Svaka žena sanja o tijelu bez viška kilograma i celulita

 Ukratko: Možemo slobodno reći da je celulit vidljiv znak starenja kože kao posledica usporenog metabolizma.

 Stoga borba protiv celulita mora biti temeljita, uporna (upornija od njegovog pojavljivanja) i suštinska. Najbolje je kombiniovati vježbanje, zdravu ishhranu i ciljane kozmetičke nege, ali i pripaziti, i ne visoke potpetice ili pretesnu gardarobu koja sprečava normalnu cirkulaciju tijela. I što je najvažnije, želite li doista izboriti pobjedu, nikad ne recite da nemate vremena....

Upravo iz tog razloga, kada je ishrana u pitanju, savetujemo vam da u kombinaciji sa našim proverenim dodacima ishrani obavezno uzimate i Aloju za unutrašnju regulaciju a za spoljnu upotrebu obavezno koristite ANTI CELULIT SET.
Ovaj set stimuliše poktožnu cirkulaciju, koja pomaže u razbijanju zarobljene tečnosti i masnih naslaga koje najčešće prouzrokuju pojavu celulita.

Set se sastoji od:

BATH GELLE
ALOE BODY TONER
ALOE BODY CONDITIONING CREME (kondicione kreme)
LUFE I CELOFANA (lufa za masažu i celofan za pakovanje nakon nanošenja)

ALOE Bath Gele ( # 14 )

Aoin Gel za kupanje sadrži pored Aloe i različite komponente evropskih biljaka a kužu ujedno i leči i neguje

ALOE BATH GELEE - Gel za kupanje

Aloe gel za kupanje je žele za kupanje koji ima revitalizirajuće dejstvo, i koji se može upotrebiti po celoj površini tela.
Aloe Bath sadrži 100% stabilizovan Aloe Vera Gel, kao i različite komponente evropskih lekovitih biljaka. Aloin gel za kupanje čisti, hidrira i omekšava kožu, a njegov svež miris ima umirujuće dejstvo.

Osvežava i dubinski čisti kožu, intezivno hidratiše, odstranjuje gornji sloj izumrlih ćelija, pospešuje mikrocirkulaciju (jako važno kod tretmana celulita), ublažava i deluje lekovito na samu kožu i na oštećenja, preporučuje se kod tretmana celulita i strija.

Sipajući ga na rukavicu za kupanje, aloe gel se koristi kao žele za kupanje, odnosno, u kadi kao umirujuća kupka.
Ne možete zamisliti kako koža može biti meka i glatka posle upotrebe Aloe Bath Gelee-a. Ko ga je jednom isprobao, neće se više vratiti na upotrebu običnog sapuna.
SASTAV: Aloe Vera Gel, Lovor, Spirulinu, Klematis, Preslicu, Glicerin, vitamin C, Bršljen..

Pakovanje: koristi se u malim količinama jer daje izuzetno brz efekat i lepo peni

Pakovanje: 251 ml

петак, 28. децембар 2012.

FOREVER ALOE SCRUB ( # 238 )

Piling za lice i telo, ne iritira kožu, nežan i temeljan, sadrži Aloe vera gel i Jojobino ulje

FOREVER ALOE SCRUB - Alojin PILING za lice i telo
 
Aloje piling deluje ne samo površinski. Svojom jedinstvenom kombinacijom stabilizovanog Aloe Vera gela i mikro - sfere dobijene iz čistog jojobinog ulja (čvrstih kapljica Jojoba ulja mikroskopske veličine), čini ovo efikasno sredstvo za čišćenje kože dovoljno blagim i nežnim da se može koristiti svakodnevno, a ujedno je i dovoljno jako da može odstraniti nečistoću i izumrle ćelije koje se akumuliraju u finim porama kože.
Kombinacija ova dva prirodna sastojka će raskrčiti put koži za njeno sopstveno obnavljanje štiteći je u isto vreme od isušivanja i štetnih efekata veštačkih, sintetičkih preparata za čišćenje lica.


Alojin Forever Piling nežno skida izumrle ćelije i nečistoće koje začepljuju pore i kvare izgled kože otkrivajući blistavo novu, zdraviju kožu.

NAČIN PRIMENE: Nanesite na suvo lice ili telo i nežno utrljavajte vrhovima prstiju, kružnim pokretima (pažljivo izbegavajući oči) 2 do 3 minuta. Dodajte vode ukoliko je potrebno. Na kraju u popunosti isperite i tapkanjem osušite čistim i mekim peškirom.

Sadrži: Aloe Vera gel, Jojoba vosak, prirodni vitamin E, askorbinsku kiselinu tj. vitamin C, limunsku kiselinu, zrnca Jojobe.

Pomaže u odstranjivanju odmrlih ćelija
Dubinski čisti kožu,
Ne iritira kožu, kondicionira i omekšava kožu
Koristi se u tretmanima kože lica i tela (dekolte, peta, laktovi..)
Kod problematične i osetljive kože jer deluje umirujuće i bez iritacija


Forever Marine Mask ( # 234 )

Marine Mask je visoko kvalitetna maska za piling lica, ujedno je nežna i bogata hranljivim materijama, ali i temeljna u otklanjaju nečistoća

Forever Marine Mask - Maska na bazi morskih minerala
Nakon napornog radnog dana ili treninga može nam se učiniti da nam je koža lica bezbojna i suva, a to se vrlo lako može i osetiti. Da bi nam koža ponovo postala vlažna, meka i povratila svoju prirodnu strukturu, potrebno ju je dubinski očistiti i povratiti joj vlažnost.
 

Forever Marin Mask vrši dubinsko čišćenje i istovremeno održava originalnu strukturu kože pomoću prirodnih morskih minerala poput morskih trava i algi čemu je dodat Aloe Vera Gel, med i ekstrakt od krastavca.
Ova kombinacija hranljivih materija proizvodu daje izuzetnu moć hidratatora i intenzivno kondicionira kožu.
Pod dejstvom maske koja se lako nanosi i duboko prodire u kožu naša koža će se osvežiti i povratiće joj se vitalnost.
 

Primenom Forever Marine Mask proizvoda naša koža će uživati zahvaljujući izvanrednom kvalitetu prirodnih sastojaka sa sledećim karakteristikama:   
 

*  dubinskim čišćenjem kože i obezbeđivanjem vlažnosti
*  sadržajem i koncentracijom prirodnih minerala iz mora
*  lakom primenom
*  snažno prodire i dubinski čisti pore (obavezna kod problematične kože, koža sklona aknama..)

*  vraća mekoću i vlažnost, hidrira kožu i osvežava

Sa ovim i sa drugim korisnim materijama koje preparat ima u svom sastavu, R3 Faktor savršeno hrani sve tipove kože i deluje kao hidratantno i kondiciono sredstvo. Primenjuje se takođe u okviru dnevne nege kože.

SADRŽI:  Aloe Vera Gel, Hijaulornsku kiselinu, Med, Kaolin, Morske alge, Morske trave, Ruzmarin, Krastavac, prirodni vitamin E (tokoferol), Askorbinska kiselina, glicerin

ALOE SUNLESS TANNING LOTION ( # 239 )

Preplanuli ten bez izlaganja suncu (krema za samopotamnjivanje)

ALOE krema za samopotamnjivanje
 

Bogati Forever Sunless Tanning Lotion na bazi Aloe Vere osigurava vam sigurno "tamnjenje" tokom cele godine bez zaštitnog uticaja sunčevih ultraljubičastih zrak.
 
Što ga češće nanosite, to će boja vašeg tena biti tamnija.
Kada ste postigli zeljenu boju, nije potrebno često nanositi ovaj losion za samopotamnjivanje.

Posebna formula Forever Aloe Sunless Tanning Lotiona neguje vašu kožu bogatom mešavinom hidrantnih sastojaka na bazi aloe za sigurne rezultate tokom cele godine.

Postignite prirodnu, ravnomernu boju bez rizika po vaše zdravlje, koristite tokom cele godine Forever Sunless Tanning Lotion.

Sadrži: Aloe Vera Gel i mešavinu hidrantnih sastojaka.
Ne ostavlja fleke na koži !

Savet: Pre upotrebe preporučuje se uraditi piling kože sa Aloe Scrub, čišćenje kože sa Aloe tečnim sapunom ili gelom za kupanje i tek nakon toga naneti kremu za samo potamnjivanje prema uputstvu.

Pakovanje: Tuba 118 grama
 

ALOE Conditioner creme ( # 57 )

Aloe Condicioner krema se kod tretmana celulita i strija koristi za mesta koje se celofan ne može primeniti (vrat, trup)

ALOE CONDITIONER CREME

Ovo je relaksacioni krem za masažu, bogat evropskim lekovitim biljem, primenjuje se na mestima gde se postupak sa celofanom ne može primenjivati (vrat, trup).

Sadrži: Aloe vera gel, ulje đumbira, ulje cimeta, brsljan, suručica, belu lozu, preslica, klemetis, kolagen, elastin, vitamin C, alantoin

Idealan je za masažu, koriguje celulit na mestima koja se ne mogu umotavati u celofan, da bi se ubrzala eliminacija celulita, onim danima kad pravimo pauzu od tretmana celofanom tada na ta područja obavezno umasirati kondicionu kremu.

Pakovanje se dobija u kompletu za skidanje celulita i strija, a može se kupiti i pojedinačno kao dopuna za set.
Pakovanje: Tuba 113 grama

ALOE Body Toner ( # 56 )

Bilo da ga kupujete u okviru seta ili kao dopunu za set, u svakom slučaju bićete iznenadjeni pozitivnim efektima

ALOE  BODY  TONER

Biljni kompleksi poreklom iz Evrope i agensi koji greju i stimulišu cirkulaciju i čiste kožu razbijajući zarobljenu tečnost koja dovodi do pojave celulita, pružaju mogućnost da vrlo kvalitetno u kućnim uslovima doterate i zategnete kožu i smanjite grubu strukturu celulita.

Aloe Body Toner je bogat lekovitim biljkama, krem sa hidrantnom osnovom, posebno proizveden za negu kože. Uz pomoć celofana, popravlja tonus kože (zateže je).

Dva snažna sastojka, cimetovo ulje i paprika pojačavaju krvotok, koža ispod celofana se greje i pomaže razlaganju celulita.

Deluje tako što kožu neguje i hidratiše, učvršćuje, ujedno je i zagreva, a upotrebom u kombinaciji sa celofanom pospešuje razlganje i topljenje celulita, tj izbacivanja.

Koristi se u kompletu za skidanje celulita i strija, a koristi se zajedno sa Aloe bath Gelee i Aloe Conditioner creme.

NAČIN KORIŠĆENJA: Ovaj set pruža neverovatno poboljšanje kada se korosti pravilno.
   - Delovi tela koji se mogu umotavati u foliju: gornji deo (nadlaktica)ruku, butine, donji deo  trupa (ispod grudne kosti)
   - Delovi koji se NE SMEJU umotavati u foliju: deo izmedju lakta i ručnog zgloba (podlaktica), listovi nogu (potkolenica), gornji deo trupa (od ramena do grudi)
Napomena: NE korisite foliju ukoliko imate bilo koji problem sa cirkulacijom ili upalom vena ili neki srčani problem.

SADRŽI: Aloe Vera Gel, Bršljen, Suručicu, Belu Lozu, Papriku, Preslicu, Topljivi kolagen, hidrolizovani elastin, ulje cimeta, vitamin C, dejonizovanu vodu.

Ako se kupuje ceo set dobija se u okviru njega, a može se kupiti i pojedinačno ili kao dopuna za set.
Pakovanje: Tuba 113 grama



Aloe Sunscreen ( # 199 )

Krema za sunčanje sa visokim procentom Aloje u svom sastavu, a poznato je da aloja sprečava nastanak opekotina
 
ALOE SUNSCREEN - krema za sunčanje faktor 30
Sve izgleda lepše kada suce ogreje, ali to ima i svoju negativnu stranu.

S obzirom na današnja saznanja o opasnostima prekomernog izlaganja sunčevim zracima u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca.
Forever Aloe Sunscreen vam upravo to i pruža! Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, podmazuje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra.


Sa zaštitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istovremeno ovaj mek i lako razmaziv losion od čistog stabilizovanog gela Aloe Vere pomaže u očuvanju prirodne vlage kože.
Ova snažna, vodootporna formula zadržava svoj faktor zaštite i 40 minuta nakon dodira sa vodom i ima dvostruku zastitu: za vreme i nakon sunčanja.


Upotreba: Nanesite na sve otkrivene delove tela 15 - 30 minuta pre izlaganja Suncu. Ponovite to kada osetite da je koža suva, ili nakon 40 minuta posle svake aktivnosti u vodi

Pakovanje: Tuba 118 grama